[]

E devlete giremiyorum, NFC doğrulaması yapmiyor.

Milyonlarca insan ayni sorunu yaşıyormus. Aradim konustum, sorunun ekran görüntüsünü mail atın dediler. Bin saat bekleyecek vaktim yok, acil bir belgeye ihtiyacım vardi. Ne yapmaliyim? Her sey guncel ve doğru. Ama asla nfc doğrulaması yapmıyor




 
Mübalağa diye bir sey duymussunuzdur hani?


  • sirisum  (05.04.24 15:42:43) 
çok uğraştım, arkadaşlarımın telefonlarından e devlete tek tek girip denedim, sadece arkadaşın yanılmıyorsam ayfon 13ünden oldu. hemde öyle saniyesinde oldu ki ben bile inanamadım. şaka yapmaıyorum 15 gün e devlete girip nfc ile kimlik doğrulaması yapmak için uğraştım, dükkana gelen müşterilere bile abi senin telefondan e devlete girebilir miyim abi falan çekmeye başlamıştım.


  • Fodera  (05.04.24 17:41:28 ~ 17:42:17) 
Kimlik sorunlu. Benim kimliğim nfc ile okunamıyorken aynı gün yenildiğimiz eşimin kimliği okunuyor. Farklı telefonlarda da denedik. Muhtemelen milyonlarca bozuk kimlik var böyle.


  • prole  (05.04.24 17:50:58) 
Kimlik kartını mı okumuyor yoksa, okuyup hata mı veriyor? Benim telefonda sorunsuz sıkıntısız okuyor kartlarımı. Arkadaşımın ise kartı telefonun her yerinde gezdirdikten sonra ucunda köşesinde bir yerlerde okuduğunu gördük. Normalde okuması gerektiği yerlerde kesiliyordu.

Bu arada sistemde hata yok. Yani artık yok, ilk hafta biterken çözüldü o konu. İnsanlar tarama kısmına gelemiyor (çoğunlukla yönergeleri okumadıkları için) ya da geldiklerinde telefon veya kimlik yüzünden NFC konusunu çözemiyorlar. Hata bunlardan biri olabilir.
  • nawar  (05.04.24 19:12:09 ~ 19:12:32) 
2 ayrı telefondan denedik olmadı
2 ayrı kimlik denedik olmadı
ptt ye gittik eki eki evet sorun var nfc ile çoğu kişinin olmuyor dediler
  • eja  (06.04.24 22:05:26) 
E ben nasil alicam o zaman belgeyi ya. Saka gibi. Tarama asamasina kadar geliyorum, tarama yaptığında saniyesinde hata veriyor, yeniden dene diyor. Mobil imza ile mi yapsak napsak


  • sirisum  (06.04.24 22:09:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.