[]

hatırlayamadığım spor araba reklamı

varlıklı olduğu belli bir adam sabah uyanıyor, duşunu alıyor, tıraş oluyor, pahalı bir losyon sürüyor, yine pahalı kıyafetlerini giyip lüks kol saatini takıyor, evden çıkarken yine pahalı bir spor aracın anahtarını alıyor ve otoparka iniyor. tam o esnada önünden hızla reklama konu olan araç geçip gidiyor. reklamın teması da her türlü lükse sahip olabilirsiniz ama bir x’e (ferrari, porsche gibi) sahip olmak kolay değil gibi bir şeydi.

adamın kullandığı kıyafetler, saat, arabası falan da az da olsa markaları belli olacak şekilde kullanılmıştı sanki. atıyorum saati takarken markası tam görünmese de rolex olduğu belli oluyordu gibi.

bazı yerlerini uyduruyor da olabilirim ama kabaca bu şekilde bir reklamdı. hatırlayan çıkar mı acaba?

 
www.adsoftheworld.com

şurada olabilir, birkaç wording ile arama yapıp deneyebilirsiniz.
sene kaç, hangi ülkenin reklamı?
  • eurhka  (05.04.24 11:54:55) 
Avrupalı bir marka olması lazım, Ferrari, Porsche gibi. Muhtemelen 90’ların sonu. Gri bir renk teması hakimdi diye hatırlıyorum.


  • orient blue  (05.04.24 12:03:04) 
Ben hatırlıyorum ama reklamı bulamadım. Adam uyanıyor, yatak örtüsü porsche, traş oluyor kolonya vs herşey baştan aşağı porsche. Garajdan bir 911'e binip çıkıyor, yolda herkesi solluyor falan, sonra aynadan kırmızı bir nokta görüyor. Bi ferrari ışık hızında yanından geçip gidiyor diye hatırlıyorum. Reklam da ferrari reklamıydı sanırım.


  • thracia  (05.04.24 12:08:16) 
@thracia

Evet olabilir, aklımda yarım yamalak kalmış, bazı yerleri uyduruyor olabilirim :) ama tema olarak anlattığınız gibiydi, belki de direkt oydu. Zamanında da internetten izlemiştim, YouTube’da olmaması çok ilginç.
  • orient blue  (05.04.24 13:19:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.