[]

hala gumruk sorunu

dun bır soru sormustum zannedersem tamamen yanlıs anlasılmıs, sorun olan kısmı acıklayayım, bır kere gumruge takılmasını hıc normallestırmeyelım, butun dunya standartlarında facıa bir durum, olay yeni değil, 75 dolar sınırı yenı getırılmıs bızım de haberımız yoktu, yanı 75 dolar sınırı zaten kendı ıcınde acayıp, neyse tamam cezası neyse odeyelım alalım dedık, fakat hayır sız alamazsınız bu fıyatın ustu tıcarı mal a gırıyor, bunun ıcın sızınbu ısın tıcaretını yapıyor olmanız lazım dedıler, tamam dedık tıcarı saydıklarınız neysedğger degerı dusuk olanları gonderın dedıkö hayır aynı anda gonderıldıgı ıcın sayılmaz dedıler.
olayları cok ozet gecıyorum cunku yanı cok ıssız gucsuz olup cok ugrasılması gerken bısıy halıne donustu ve en son bıze bız sızın heseyınızı attık yaktık vs gıbı bısıy soyledıler.
2 sene sonra gecen hafta bırı aradı dedı kı ne komık sıze o kadar cektırdıler ben yok parasına aldım bu malları ıstersenız satayım sıze malınızı gerı dedı.
ben de bunun ıcın soruyorum bunun degerı nedır sımdı dıye?
belkı sımdı anlasılır.

dunku sorum ıcın soyle bır lınk bırakayım.
www.eksiduyuru.com

 
soyle dusunun bır malınız calındı, hırsız sızı aradı, ben sana bu malı gerı satayım dedı kaca alırsınızö neye gore hesaplarsınız, ama bosver deme sansınız olan seyler degıl.100 dolarlık mal ıcın ne kadar tekrar odersınız mesela


  • mavicorap  (03.04.24 12:43:21) 
ürüne bağlı ihtiyacıma bağlı bulunabilirliğine bağlı açıkçası
çok zorunda kalmazsam almam tabi ki.

  • basond  (03.04.24 12:56:32) 
olay sadece urun de degıl, manevı deger olan hedıyeler var ıcınde, yanı ben sımdı bu adama yarısını mı onereyım, yuzde onunu mu onereyım ıkıncı el mal gıbı yuzde 60ını mı onereyım
napayım
bır yandan sınırımı bozdugu ıcın almıyım dıyorum nolursa olsun, nalet olsun
ama o hedıyelerı secen ugrasıp bunca yol yollayan yaslılar, aıle, arkadaslar var. bır de maddı degerı olan ama aradan zaman gectıgı ıcın ıhtıyacımız olmayan teknık urunler var, fakat belkı ılerıde olabılır ıhtıyac tabii.
  • mavicorap  (03.04.24 17:56:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.