[]

alman çoban köpeği

şimdi ben alman çoban köpeği istiyorum. bundan önce hafif kırık bir labradorum vardı. bahçeli müstakil bir evimiz var. bundan önceki köpeğim tam istediğim gibiydi hem bahçeyi delicesine korurdu hem de çolukla çocukla çekinmeden oynardı, eğlenceli ve aşırı vefakardı. yoldan geçen tüm arabalara havlayıp peşinden koşmak dışında kötü alışkanlığı yoktu. şimdi benim soru kısmım şurda. aynı bu özellikleri bir almançoban köpeğinden bekleyebilir miyim? 1 yaşındaki bir alman çoban köpeği alınabilir mi? alınsa eğitilebilir mi? bu da arabalara havlarsa nasıl önlerim. veya alman çoban köpeği yavrusu var mı? teşekkürler. köpek istiyorum :( (bu arada1 yaşında alacağım köpeğin bakım durumu çok iyi, kuzenim veteriner, at çiftliği var orda kullanıyor, safkan. öleişte)




 
kuzeniniz bu sorunun cevabini daha iyi verebilirdi bence.


  • kayranin kedisi  (07.07.10 10:35:23) 
sanki kuzenim bütün köpek cinslerine hakim değilmiş gbi bi his oluştu içimde. adamın 8 tane köpeği var. hepsi farklı cins. ne bileyim sahibi olan biri varsa içim rahatlar gibi. özellikle 1 yaşından sonra gelişme kaydedilebilir mi ki?


  • baharat  (07.07.10 10:42:31) 
üzgünüm ama 1 yaşında artık karakteri büyük ölçüde oturmuş demektir. bu saatten sonra hayvanı değiştirmek için çok vakit harcamanız gerekir. o yüzden şu anda çiftliğikteki alışkanlıkları neyse onları devam ettirme eğiliminde olacaktır.


  • sijwocaq  (07.07.10 11:35:19) 
katılmıyorum, 1 yaş bir köpek için oldukça genç bir yaştır. köpeğin karakteri 2 yaşından sonra oturmaya başlar. çekinmeden alıp eğitebilirsiniz.


  • faideli bilgiler  (07.07.10 11:36:29 ~ 11:37:21) 
  • sijwocaq  (07.07.10 11:40:27) 
yurdum köpeği varken ne hacet alman çobanköpeğine.
al bir tane safkan kangal da köpek nasıl oluyormuş gör.
arabalara havlamaz direk üstüne atlar kangal.
  • seyduna6687  (07.07.10 12:49:12) 
eğer karakteri oturmuş bir köpek istiyorsanız hayvan barınağına gidip bakabilirsiniz. cins ya da cins olmayan bir sürü köpek var ve oradaki bakıcılar köpeğin karakterini çok iyi biliyorlar.

www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com
  • kahvegibi  (07.07.10 13:19:23) 
1 yaş bencede köpek için genç bir yaştır.Kendi Alman çoban köpeğim bize ilk geldiğinde eğitim için büyümesini beklemiştik hatta.(kaç aylık geldiğini hatırlamıyorumda.1yaşına gelmesini bekliyorduk) ha sonra eğitim almadık o ayrı :)


  • ef  (07.07.10 18:01:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.