[]

yurtdışından telefon getirmeye verilen harç parası

bir daha bu ne zaman değişir? kimi nasıl bağlar?
yani şöyle sorayım
diyelim ki şimdi almak yerine bir ay sonra gelen birinden telefon getirmesini istedim diyelim, yine gelen kişinin pasaportu müsait aile üyesi vs...
o zamana kadar bu harç miktarı değişir mi yoksa o kadar riskli diil mi bu aralar, neden sonra gelsin istiyorum çünkü ikinci daha sonra gidecek kişi indirimli alabilme ihtimali var %25 abd fiyatıyla, böylece çok daha hesaplıya gelecek. ama çok anormal bir harç gelir diye korkuyorum.
ne diyosunuz bekliyim mi aliyim mi
bu arada 15 pro almayı düşünüyorum.

 
Valla ikincisinden geçtim, şimdikinden bile kork bence.
Dünden itibaren her sabah yeni kararnamelere uyanacağımız bir süreç başladı bence.

  • Mirket  (02.04.24 18:27:35) 
Sene sonuna kadar bir daha zam gelmesi sürpriz olur. Hele 1 ay içerisinde %99 aynı kalır.

31.692TL zaten harç. Yuh.
  • pispinti  (02.04.24 18:28:27) 
Normalde yılbaşında değişiyor. Son yıl Temmuz'da değiştiği de oldu.
Bence bu yıl Temmuz'da da değişmez çünkü harç zaten çok yüksek, caydırcılığını koruyor.

Ama ABD'den almak pek avantajlı değil.
- iPhone 15 Pro ABD fiyatı 32 bin TL. Harç 32 bin TL. Toplam 64 bin TL.
- Türkiye garantili cihaz 70 bin TL.
Garantisi 1 değil 2 yıl. Herhangi birinin sim kartıyla çalışıyor. İkinci elde satarken normal şekilde satabileceksiniz. Kimseden satın alması için, pasaportuna kaydetmek için rica etmek gerekmeyecek. Anında kullanmaya başlayacaksınız.
  • michael_knight  (02.04.24 18:58:42) 
harclar artik astronomik, bir mantigi kalmadi telefon getirmenin.


  • cooperr  (02.04.24 19:19:50) 
normalde evet cok super mantıklı degıl ama apple da calısan arkadasımız sayesınde ciddi bir indirimle alacagız oradan. bır de ben telefon cok uzun sure kullanıyorum, satacagımı zannetmıyorum.


  • mavicorap  (03.04.24 12:33:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.