[]

izmir takimlarinin taraftar profili

ornegin ankara'da ankaragucu taraftari serseri olmasiyla, sorun cikarmasiyla; genclerbirligi taraftari da gorece daha nezih, okumus olmasiyla bilinir.

karsiyaka, altay, goztepe taraftarlarinin profilleri nasil?


 
Karsiyaka zengin, okumuş, elististtir. 35.5 olarak tanımlar kendini. Karşıkayakı semt olarak Türkiye ortalamasının baya bir üstünde olarak düşünebilirsin. İnsani gelişmişliği yüksek. Taraftarlarının holigansı yönleri var. Belki de ben göztepeli olduğum için öyle geliyor olabilir.

Göztepe daha bir halktandır. Bir bucaspor gibi denilemez ama. Bucaspor iyice serseri.
  • ferenc  (02.04.24 04:45:52 ~ 04:52:34) 
Karşıyaka: Fenerbahçe
Altay: Beşiktaş
Göztepe: Galatasaray
  • etna  (02.04.24 08:09:14) 
İzmir'de üç takımı destekleyen her sosyokültürel grupta taraftar var ama genel olarak karşıyaka taraftarı bir tık daha seviyeli gibi. Bi de son yıllarda futboldan ziyade basketbolda başarılılar ve genel olarak basketbol taraftarı daha elit olur futbola göre mantığı da işliyor burda bence.

Göztepe semti de Alsancak da sosyokültürel olarak yüksek yerler ama iki takımın da taraftarının olduğu daha varoşlar diyebileceğimiz mahalleler var. O yüzden biraz karışık popülasyon. Göztepe bir tık daha holigan gibi ama.

Bucaspor zaten semtinden de dolayı en serseri diyebileceğimiz takım
  • nundu  (02.04.24 09:22:25) 
karşıyaka altay ve göztepenin taraf profili genel olarak benzer. ayak takımı önde bağıran kesim hariç gayette ekonomik seviyesi iyi olan insanlardan oluşur. yani Ksk kendini biraz ayırdığı ve semtin zengin bölgesinin büyümesinden dolayı daha Kadıköy gibi. Göztepe sahil bölümü hariç daha anadolu insanının desteklediği bir takım. Altayda arada kalmış bir takımdır. Kurucuları musevi rum azınlıklar olsa da şu anda kalmadıkları için daha ortada bir takımdır. Ankaradaki gibi bir ankaragücü taraftarı yok İzmirde. Dışarıda gayet rakı masasında yiyip içen zengin insanlar göztepe ksk maçında düşman olurlar. okumuş kesim hepsinde gayet çok. buca daha anadolu tipi taraftara sahiptir.

Ksk özelinde basketbol taraftarı gayet elit zengin okumuştur. ama maç saati herkes küfredebilir.
  • mikahakkinen  (02.04.24 16:38:33 ~ 16:39:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.