[]

Seçim sonucunun faturası kime kesilecek

Selamlar,

Mevcut yenilginin faturasını biri ve veya birilierine kesilecek diye düşünüyorum.

Tabiki her seçenekte vatandaş olarak bizler peşinen orası garanti , harici olarak sizin öngürülerinizi neler bu listeye kimler dahil edilecek.

Teşekkürler.

edit : kişisel görüşüm, mevcut sonuçtan sorumlu akp günah keçilerine özellikle şimşeke ağır bir fatura kesilcek, ama zamanı var bana göre. Ülkeye döviz giriş olana kadar ertelenecek bu durum.

 
Tahminim; akp teşkilatına.
Yani bir yerde falan kötü olunsa neyse de her yerde. Ne yapacaklar kırbaç cezası mi verecekler zaten ülkede saglik, ekonomi, eğitim, hukuk hepsi rezil halde. Ne yapabilirler daha fazla? Zaten ekonomik politikalari takip ederlerse bu gidişle hiçbir şey yapmasalar da zaten yılların saçmalıklarinin cezası herkese kesilecek.

  • logisticsmanager  (01.04.24 16:08:08) 
birilerine fatura kesmektense, kucak açılacak bir yerlere gelin siz de soframıza şeklinde.


  • gule gule  (01.04.24 16:10:03 ~ 16:10:26) 
kesilmesi gerekenlere kesikli şu an zaten. bir gecede avrupanın küçük nüfuslu ülkesi kadar insan emekli edildi, şimdi hepsi mutsuz. bir numaralı kesik onlaraydı, hak da ettiler üzülmedim. iki numara ise silinen kyk borçları, vergisi silinen esnaflar vs yüzünden daha fazla vergi ödemek zorunda kalanlar...

maddi olarak faturalar kesili zaten. sonuçları da dün gösterdi. siyasi sonucu ise ne olur bilemiyorum. erduvan dün her şeyi bilerek güzel bir açıklama ile şaşırttı beni. popülizmden uzak, seçim yorgunluğunun olmayacağı dönem falan dedi. akp kadrolarında ufak bir yenileme olur ama yapısı itibariyle çok yenilenme olmayacak gibi. hükümete yakın bir kaç kişi artık i.kalın, şimşek, hakan fidan gibilerin daha baskın olacağı ve rte'nin onlara yöneleceğini yazmış. sadece bir kaç büyükşehir falan gitmiş olsa başka der, x kişisi asılsın denirdi siyasiler tarafından ama çok büyük hezimet olunca işler başka artık, şapkayı öne alma saati diye yorumluyorum
  • avatar is back  (01.04.24 16:10:41) 
Her zamanki gibi Fenerbahce'ye kesilecek tabii ki. Bu da soru mu simdi?


  • freedonia  (01.04.24 17:08:55) 
Akp çoktan bitti ve uzatmaları oynuyor. Bir fatura olacağını sanmıyorum. Ekonomiyi kötüleştirse en koyu akp'li bile dayanamaz. Anadolu bile full göçmen dolmuş..yozgatta zenci falan yaşıyor düşün yani.


  • ferenc  (01.04.24 20:09:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.