[]

Seçim bittikten sonra okulun kapatılması

Bugün oyumu kullandıktan sonra başka bir şehre geçtim ve akşam beşte okula sandıkları izlemeye gittim. Beş olunca içerideki tüm vatandaşları polis dışarı çıkardı, müşahitler girebiliyordu ama vatandaş okula yarım saat kadar giremedi. Zarflar sayılırken ya da tasnif edilirken vatandaşlar giremez dediler.

Sonra içeri girdik, zarflar daha açılmamıştı, yeni yeni açılıyordu. Sınıflara girip zarfların açılıp tasnif edilmelerini sorunsuz izledik.

Sayımlara gelince müşahitler dışında herkes sınıf dışına çıkarıldı. Engellenmedi kimse, kapıdan izleyebilirsiniz dediler ama kapıda yığılma oldu. Kapıdan pusulalar tam görülmüyor ya da duyulmuyor. Sınıflarda yeterli sayıda müşahit vardı.

Ben hiç bi seçimde bunları yaşamadım. Var mı böyle bir şey?
Bu bahsettiğim yer silme akpli bu arada.

 
Olması gereken bu zaten. Sizin orada bulunup bulunmamanız bir şeyi değiştirmez içeride partilerin ve YSK'nın temsilcileri var. Çoğunluğun belli bir partiden olmasıda işleyişi etkilemez.


  • doharkoman  (31.03.24 19:40:28) 
O ilk yarım saat, polisin dışarı çıkarma hakkı var mı bilmiyorum ama müşahit/görevli değilseniz ve başkan dediyse kapıdan izlemek durumundasınız.


  • substituent  (01.04.24 00:27:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.