[]

Bu hangı araba?

Tıra arkadan carpmıs, araba mahvolmuş. Yüksek hızın sebep oldugunu düşünüyorum.

Volvo filan mı yoksa? Cıkaramadım bir türlü.

www.sozcu.com.tr

 
Nissan xtrail galiba.


  • logisticsmanager  (30.03.24 21:30:07) 
Nissan xtrail evet :/


  • chicha_v2  (30.03.24 21:34:42) 
Araç nissan x-trail.

Resimler de çok ayrıntı olmasa da , kaporta görevini yapmış ve darbeyi emmiş gibi gözüküyor.

Haber içeriğinde aynı istikamette seyir halinde diyor. Tırlar ortalama 70-80 ile gidiyor. yolun durumuna göre daha da hızlı gidebilir elbette. araç 180 ile gidiyor bile olsa ki, o yol 180 lik yol değil. maksimum 120-130 dan sonra tedirgin eder (2 şerit var)

tahminen birbirlerine göre hızları 40-50km/h den fazla değildir. 40-50km/h hız için biraz fazla dağılmış. Zaten daha hızlı olsaydı, tavanı komple süpürürdü diye düşünüyorum.

resimlerden gördüğüm arkadan çarpmanın dışında araçta sanki direğe ortadan çarpmış gibi bir deformasyon var. tırın sol arka tekerleğine ortadan girmiş hissiyatı yaratıyor.

ya tır ani fren ile durmuş, ya da sağ şeritte park halinde olabilir (seyir hali muhabbeti tır şöförü açıklaması olabilir)
  • janavarorion  (30.03.24 21:51:49 ~ 21:52:25) 
Kuzey Amerika'daki Nissan Rogue'a benziyor.

Bu kazalarin olume sebebiyet vermesinin en buyuk sebebi tirlarin ya da kamyonlarin arkasinda "guard rail" ya da "under rail" denen demir korumanin olmamasi. Bu parcanin olmamasi kazanin olumlu olmasina sebep oluyor.

Parca su: www.freightwaves.com

Ikinci sebep, tirin arkasinda takip mesafesini korumadan seyreden aracin onunu gormesi imkansiz. Tir acil bir sekilde fren yapsa, arkasindaki arac buyuk ihtimalle tirin altina girer.
  • thetruenorthstrongandfree  (30.03.24 23:18:56) 
euroncap ratingleri de gayet iyiymiş aracın.


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (31.03.24 02:13:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.