[]

tekken'deki bir karakter

erkek bir karakter, %100 insan mıydı robotik bir tarafı var mıydı tam emin değilim. emin olduğum kısım acayip kaslı kocaman bir göğsü vardı bu karakterin. ellerini göğsüne vurarak başlıyordu zaten dövüşe. göğsüyle rakibine uçtuğu bir saldırısı vardı. tekken 5 ya da 6 olması lazım bir ihtimal 4 de olabilir. hangisi bu karakter ya? karakterlerin görsellerine baktım da tanıdık gelmedi oradan. tekken chest attack falan yazınca da bulamadım.




 
Jack.


  • false pretension  (30.03.24 19:41:20) 
@false pretension: bu evet ama dediğim saldırıyı asla bulamadım youtube'da ya. göğsünü şişirip uzaktan atlıyordu rakibe göğsüyle onu biliyor musun? bir sürü farklı versiyonu varmış jack'in o da işi zorlaştırıyor.


  • semaforo de medianoche  (30.03.24 20:17:21) 
Gögsüne vurma hareketini yapan karakter Gigas.


  • Yourcousinmarvinberry  (30.03.24 21:05:32) 
  • deranzo1  (30.03.24 22:05:02) 
@deranzo1: buna benziyor ama değil sanki. ben göğsüyle çarpıyodum rakibe ya burada ayağıyla eziyor. aduket tarzı ya belli bi hakkı vardı ya da belli bir barı doldurunca mı atıyodun öyle kalmış aklımda ama olmayabilir de. benim hatırladığım o hareketi çok severdim ve kullanma şansım olunca direkt yapıştırırdım.

@Yourcousinmarvinberry: tekken 7'de varmış bu 7 hiç oynamadım. zaten dediğim dövüş başında göğsüne vurma hareketini jack yapıyor o yüzden bahsettiğim karakterin jack olduğu kesin.
  • semaforo de medianoche  (30.03.24 22:32:37) 
aradığınız hareket ‘body press’ mi?

tekken.fandom.com
  • the guy from batman  (31.03.24 01:17:34) 
@the guy from batman: benim aklımda press gibi değil de göğsüyle vurup ileri doğru uçuruyor rakibi gibi kalmıştı ama en yakını bu. başka da benzeri yok sanırım bu olma ihtimali yüksek o yüzden.


  • semaforo de medianoche  (03.04.24 00:55:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.