[]

midsommar

Selamlar,

Tek başına korku ve gerilim filmi izleyemeyen biri için fazla mı gelir?
İzleyenler spoiler vermeden korku ve gerilim içerme düzeyini 5 üzerinden puanlayabilir mi?

Çok teşekkür ederim şimdiden cevaplar için.

 
ben aksine bu türü sevdiğim için puan vermesem daha iyi olabilir bence ama tek başına kaldığında, karanlıkta vs. artık neyden korkuyosan orada aklına düşüp korkutacak bir film değil zaten. spoiler vermeden dediğin için herhangi küçük bir ayrıntı da söylemek istemiyorum. korku puanı vermiyim demiştim ama hadi benim için 1.5-2 filan. ama öyle korkutan bir film değil bence zaten genel olarak özetle, bence izleyebilirsin.


  • tepedeki psychedelic adam  (30.03.24 17:36:30) 
Korku denmez ama belki bazi bazi rahatsiz edici denebilir. 2 falan


  • brkylmz  (30.03.24 18:57:47) 
Kaynak yapayım, nereden izlenir bu film? gördüğüm kadarımile amazon tr'de yok yurt dışında olmasına rağmen.


  • playing star again  (30.03.24 23:26:02) 
şöyle söyliyim amaranta; ben philosophy of a knife, salo or the 120 days of sodom, begotten, srpski film izlemiş adamım... midsommar'ı izlediğim gece yorganın altına gizlenmiştim.

letonyalı çok yakın bi arkadaşım var, onlarda da midsommar geleneği var. filmi izlemeden önce ona yazmıştım, bu gece izlicem diye. "oh man, please, don't, no" demişti kız. "sie" demiştim.

o kadar söylüyorum sana.

aslında bakma, filmde pek bi şey yok. yani saydığım filmlerden daha rahatsız edici olmaması lazım. öyle bir içerik yok.

ama hem çok doğal hem çok sayko gelmişti bana. zaten o yüzden etkilendim sanırım.

ben o açıdan soruna 5/5 diyerek cevap veriyorum. bence izle. izle de gör ebeninkini. güzel film.
  • mark greg sputnik  (30.03.24 23:38:55) 
@playing star again
Ben mubi'de mevcut diye görmüştüm, hatta izlemeye de o yüzden karar vermiştim ama şimdi baktım yokmuş.

  • Amaranta ursula  (31.03.24 00:25:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.