[]

Amerika'dan ne alınır? Lütfen herkes fikir belirtsin :p

Merhaba ahali,

Birkaç ay sonra iş için Amerika'ya gitme durumum çıktı. Daha önceki gidişlerimde hep dönünce "aaa lan bi şeyler alsaydım keşke" dedim. Artık buna bir dur demek istiyorum ama unutkan bir insan olduğum için aynı döngüye girip duruyorum.

30 yaşındayım, erkeğim. Gitmeden önce belli bir adrese gönderme imkanım var (Amazon, BH photo video, Bestbuy, Giyim kuşam siteleri vs.)

Teknolojiyle aram iyidir. Telefonum, oyun bilgisayarım ve akıllı saatim var. Eski de olsa bir kablosuz kulaklığım var ama tekliflere açığım. Tablet almayı düşünüyordum aslında. Veya e kitap okuyucu tarzı bir şey. Oyun oynamayı da severim. Gaming gear vs... Önerilere açığım.

Columbia ve North Face tarzı şeyleri hep giymek istedim ama burada çok pahalı oldukları için almadım. Ara sıra yürüyüş, koşu tarzı spor yapıyorum. Oradan almanın avantajlı olduğu bir ayakkabı iyi olabilir.

Yeme içmeyle aram iyidir. Burada olmayan, orada Trader Joe's gibi marketlerde bulunabilen ve getirilebilecek soslar, dayanıklı ürünler... Varsa aklına bir şey gelen gözünü seveyim yazsın :) Mesela bir gidişimde Trader Joe's'tan alınma bir badem yemiştim. Hayatımda yediğim en lezzetli şeylerden biriydi. Deniz tuzlu, kavrulmuş, bizdekilerden daha çıtır ve yağlı bir badem. Bunu not etmiştim gidince alayım viskinin yanına diye. Böyle çığır açan örneği olan varsa alırım bir dal.

Daha da uzatmak istemiyorum. Alakalı alakasız da olsa, gören herkes fikir belirtebilir mi? Hakikaten üyeniz yorum istiyor :P Siz olsanız ne alırsınız? Fikir pls :'(

 
Columbia mont almıştım, internetten ayırtmıştım baya ucuzdu, tarihini falan ayarlayıp alma noktasından aldıydım. Ama northface pahalıydı yine.
Burt and bees, ordinary serum, kozmetik.
Abercrombie outlet.
Amerikada kıyafet outlet dışında bana pahalı ve rüküş geldi açıkcası.
İlaç, supplement falan
Termos vs gibi ihtiyacın olan şeyler varsa bakabilirsin.

Ben hiç elektronik almadım hem ihtiyacım yoktu hem de priz olayından dolayı.
  • durgunfoton  (29.03.24 18:52:18) 
Walmarttan onntv box.

19.99 dolar. Genelde stokta olmuyor. Bulursan almanı tavsiye ederim.
  • jackyr  (29.03.24 18:59:06) 
meta quest 3
anbernic konsolları
apple airtag
araç için dash cam
chromebook
nintendo switch
amazfit smartwatch
anker ürünleri, powerbank vs.
drone
amazon echo ürünleri
amazon basics ürünleri
yatırım da olsun dersen JMBullion ya da APMEX'ten 1 onsluk hatıra gümüş paralardan alabilirsin. Durdukça değerlenir.

kıyafet ve outdoor alışverişi için thrift storelara bakabilirsin. 20'de biri fiyatına çok düzgün şeyler bulabilirsin. gideceğin bölgedeki thrift storeların listesini çıkar, google reviewlarını incele. zengin semtlerdeki mağazalarda designer ürünler bulabilirsin çok uygun fiyata.

yine kıyafet ve ayakkabı için ross, TJ Maxx, Marshalls, Burlington, Nordstrom Rack, Saks Off 5th, Stein Mart gibi indirim mağazalarına bak. ucuz elektronik için amazon warehouse deal larına clearance larına bakıp, online sipariş verirsin.

yine fikir için amazon.com çok satanlarına bak istediğin kategorilerde. baya fikir verir.
  • zeleno  (29.03.24 22:22:14 ~ 22:37:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.