[]

Kurtlar vadisi sorusu - Orhan, ziya'nın kızı meral'e aşık mıydı ?

Şimdi sözlükte vadi de ki orhan abimizin başlığını okudum.

Bir kaç kişi "hesapçının teki kızı yaşındaki meral'e asılıyordu hak ettiğini buldu" falan yazmış.

Ben diziyi izlediğimde oluşan algı evladı gibi gördüğü, hatta nesrin ile meral'i beraber büyüttüğü için ziyanın gazabından korumak adına meral'e kıyamadığı dolayısıyla testere aşkını söyleyemediği şeklindeydi.

Hatta meral'in "baba adamın bana asılıyor" yaftasını da direkt iftira olarak algıladım meral gibi bir kadına yakışan hareketlerdi ne de olsa.

Buralarda vadici varsa orhanın meral'e aşık olduğunu nerden anladınız, tahmin ettiniz?

 
ağır vadiciyim. hiç değilse baştan sonra 10 kere izlemişimdir.

okumadım ama sözlükte yazan epey saçmalamış. orhan meral'e aşık falan değildi, durum tamamen dediğin gibiydi.

mesela memati derya'ya hastaydı. hiç doğrudan dile getirilmemiş olsa da memati'nin halinden tavrından kabak gibi belli oluyordu. ne çakır anlıyordu, ne polat anlıyordu ama seyirci memati'nin bir bakışından mevzuyu çakıyordu.

ama orhan ve meral durumu böyle değil. meral'i babasının gazabından korumaya çalışıyordu. neticede laz ziya'nın, karısı aldattığı için karısına ne yaptığını bizzat gören bilen adam. bebekliğinden beri elinde büyüttüğü kızın da başına aynısı gelsin istemedi.

şimdi (bkz: orhan karadeniz) başlığını okudum, öyle bir şey göremedim. hangi başlıkta yazıyor?

ayrıca (bkz: orhan karadeniz) başlığında:

laz ziyanin muhtemelen konsey toplantisi ciki$inda vukuat i$leyeceginden ve burdan sağ cikamayacagini bildiginden oturu arkasindan dost ve delil birakmak istememesinden dolayi karisi gibi olume gonderdigi sag kolu.

yazmışlar. ne alaka abicim, laz ziya "son görevini yap orhaaan" dediğinde çakır'ın cenazesine gidiyordu bi kere, konsey toplantısına değil. gerçi oradan sonra toplantıya gitti ama böyle saçma bir sebeple niye kendini astırtsın adama?

"laz ziya'nın tek bir cümlesi ile 40 yıl hizmet verdiği aileyi korumak için, bilerek hata yapıp (meral' in testere ile ilişkisini laz ziya'dan saklayarak) yaşamına son vermiştir."

yazmışlar. hayır, bunu sakladığı için orhan kendini asacaktı, laz ziya vazgeçirdi. asıl sebebi testere'nin adamlarından takip yiyip meral'i sakladığı yeri açık ettirmesi ve bu yüzden çakır'ın vurulması.

bunlar nasıl dizi izlemiş anlamadım ki.
  • kibritsuyu  (29.03.24 17:34:54 ~ 17:55:18) 
değildi +1

on olmasa da iki kez bitirdim
  • gule gule  (29.03.24 17:39:37 ~ 17:39:57) 
aşık değildi. laz ziya orhanın gözbebeğinin içinden geçeni bilir. meral bu suçlamayı yaptığında laz ziya onu böyle savunmuştu. orhanın ölüm sebebini de kibritsuyu açıklamış.


  • tabii lan manyak mısın  (29.03.24 19:21:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.