[]

Viagogodan bilet satmak

Birkaç sorum olacak,

ağustosta yurtdışında bir konser için bilet almıştım ticketmasterdan. Belki gitmeyebilirim ama belli değil. Viagogodan satayım diyorum. Ama bildiği kadarıyla Etkinlik olduktan sonra parayı yatırıyor bu doğru mudur?

Şu an benm aldıgım fiyatın 100 euro fazlasına satan biri var mesela ama herhalde etkinlk yaklştıkça burdaki piyasa da artacak yani şimdiden koynaya gerek yok diye düşnüüyorum. Mantıklı mıyım?

Belli bir süresi var mı bu satışın?yani konserden en geç 5 gün önce satış çıkarman lazım falan gibi?

Ödemeyi almak için yurtdışında banka hesabınız olmasına gerek var mı? Ticketmasterın kendi resale sisteminde mesela ille de eu ülkesinde banka hesabı istiyor. Burda öyle bi durum var mı?

Burdaki satıştan gelen gelirin vergiye tabii olma durumu var mı

 
Ben yazın bill burr bileti sattım çünkü başka yerden bulmuştum.

Bir kere o bilmem kaç euro fazlasına koyanlarin çoğu satamamisti son gün bile. Benimki 4-5 gün öncesinde satildi, verdiğim parayi cikardim ama o kişi için normal bilet parasi +viagogo masraflari sebebiyle daha pahaliydi. Kısacası 100 euro fazla gorseniz de cebinize ekstra kalacak belki 60-70 olur.

Bu arada mantığınız her zaman calismiyor. Sizin gibi düşünen bir sürü adam olabilir.

Konsere giriliyor ve bilet calisirsa oluyor. Bu arada bileti düzgün yazın (yani yerini, görüş mesafesi falan) çünkü orada sorun olursa vermezler parayi.

Vergi ya da banka hesabı bilmiyorum. Sanmam. Ama benim fransiz hesabım var ondan bilgim yok yani.
  • logisticsmanager  (27.03.24 14:01:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.