[]

Ötv Muafiyeti ile ilgili sorusu olan varsa cevaplayabilirim

Opel markası için fiyat bilgisi de verebilirim ayrıca.




 
Elektrikli Corsa için peşin alımda liste fiyatının (1.250) altında fiyat almak mümkün mü?


  • orient blue  (27.03.24 09:59:38) 
Maalesef. Yasal düzenleme gereği elektrikli araçlarda yardımcı olamıyoruz


  • Sorucucimcime  (27.03.24 10:58:27) 
Ötv muafiyeti liste fiyatı 1.5 milyon tl ye kadar olan araçlar için geçerli. Peki liste fiyatı 1.5 milyon tl nin biraz üstü olan araçlarda farkı elden alıp fiyatı 1.5 dan gösterme şansı var mı?


  • orin  (27.03.24 11:49:30) 
hibrit araçlarda ötv muafiyeti var mı?


  • sizofren06  (27.03.24 19:32:07) 
Var belli araçlarda kampanya oluyor örneğin ben astra mokka grandlandda destek olabilirim


  • Sorucucimcime  (27.03.24 23:17:16) 
Hibrit araçlarda var ancak nisan ayında muaf tan çıkacağı söylenmişti


  • Sorucucimcime  (27.03.24 23:17:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.