[]

Opel araçlarla ilgili sorusu olan varsa yardımcı olabilirim

Her türlü sorunuz için buyrunuz




 
ilk kurşunu ben atayım :)

mokka gs ile ultimate arasında ne fark var ?
  • delidir yakalayin  (26.03.24 20:17:13) 
opel astra 1.4t'leri nasıl bilirsin. İkinci eli alınır mı, nelere dikkat etmek lazım, maksimum kaç kilometrede alınır, kronik sıkıntıları nelerdir?


  • kimlanbu  (26.03.24 20:36:11) 
yeni corsa aşırı sıcaktan çöktü, enerji moduna geçti hiç bir aksesuar, yol sistemi falan çalışmaz hale geldi

bu nasıl düzeltilir?
  • duyurukullanıcısı  (26.03.24 21:20:32) 
Mokka gs ile ultimate arasındaki en büyük fark sürücü ekranları inc değişikliği, bold paket olarak satın alınabilen ultimatee özel siyah kaput yada gs paketine özel kırmızı krom şerit ve jantların üç renk kırmızı siyah gri şeklinde gelmesi, mokka ultimatede koltukların agr sertifikalı olması ve sürücü koltuğunda sırt ve bel masajı olması, ultimatede kablosuz şarj desteğini geliyor olması farkları. Açıkçası sadece ekran inc farkından dolayı ultimate alınır gs ekranı corsada ki ile aynı olduğu için estetik durmuyor.


  • Sorucucimcime  (26.03.24 22:06:21) 
Astra 1.4 ün ikinci eli alınır hocam. Max 150 bin kmde almaya özen gösterirsen üzmez. Bir müşterimde var 1 milyon km yapmıştı :)


  • Sorucucimcime  (26.03.24 22:09:08) 
Serviste güncelleme yapılabilir, danıştınız mı?


  • Sorucucimcime  (26.03.24 22:09:46) 
opel corsa da (corsa f) sürücü bilgi ekranında hem motor sıcaklığı hem de anlık yakıt tüketimini (yol bilgisayarı) göstermenin bir yolu yok mu?

start stop motor ısınınınca devreye girer yazıyor kullanma kılavuzunda ama arabayı çalıştırdıktan sonra bir dakika sonra bile dursam devreye giriyor ama sıcaklık göstergesi oynamamış oluyor. normal mi?
  • inheritance  (27.03.24 08:43:16) 
Start stop devreye girmesi normaldir. Start stobun çalışmasına konu olan akü farklı bir akü olduğundan zamanla belli oranda kullandıkça gücü düşer düştüğü vakit sadece ortalama beş km aralıksız sürdüğünüzde devreye girer. Buda normaldir.
Endişelenmeyin.
Motor sıcaklığı santigrat cinsinden gösterilmiyor ancak sürücü bilgi ekranında özelleştirme yapabilirsiniz bu sayede sol alt tarafta gözükür sıcaklık ortada ise yakıt tüketimi verilir.
  • Sorucucimcime  (27.03.24 09:26:07) 
Mokka’da eko modda kullanmanin benzin tasarrufu olarak faydasi var mi? Istanbul trafigi ve uzun yol olarak iki farkli sekilde dusunebilirsiniz.
Genelde normal kullaniyorum ama bazen eko moda alsam ne kadar fark eder diye de merak etmiyor degilim

  • mor oje  (27.03.24 09:57:35) 
2016 model astra k var, 100.000'i geçtim. yagı falan bakımını yaptırıyorum. gayet memnunum. bazı servisler vites bölgesinde bir yer söyledi şimdi hatırlamıyorum oranın da yagını değiş derken bazı servisler motor inerse o zaman değiştirelim şimdi gerek yok dedi.

şanzıman yagı olabilir.
  • liberal  (27.03.24 09:58:52) 
Eko modda tasarruf faydası elbette var özellikle sıkışık trafik için daha yararlı ancak boş yolda Eko modda gidip aracı zorlamak ortalama 120 ile gitmeye çalışmak ekonomik olmayacaktır.


  • Sorucucimcime  (27.03.24 11:00:08) 
Şanzıman yağı değişimi gerekli birşey değil ancak başım ağrımasın derseniz temiz olmasında fayda var


  • Sorucucimcime  (27.03.24 11:01:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.