[]

aynı anda farklı işler yapmak

aynı anda çok farklı 3-5 alanla ilgileniyorum. bu da beni yoruyor takipte zorlanıyorum. merak ettim böyle şirket yöneten insanlar var. nasıl yapıyorlar? mesela acun ılıcalı. hem ingiltere'de takım yönetiyor, hem türkiye'de kanal yönetiyor hem de panama'da falan yapımcılık yapıyor. farklı ülkelerde de yapımları var. bu kadar işe nasıl yetişiyor? kafa olarak bile insan kaldıramıyor bazen. çünkü her işte sorun çıkıyor ve her bir sorun stres demek. mesela elon musk tesla, twitter, space x, neuralink şirketlerinin sahibi. nasıl yetişiyor hepsine? sadece yönetim kurulu toplantılarına mı katılıyor?




 
Görevlendirdiği kişilerden bilgi alıyor hepsi bu.


  • diyecevaplandı  (26.03.24 10:43:07) 
ince ayrıntıları ile ilgilenmiyor, müdürler bu yüzden var ince ayrıntı ile ilgilenip sadece yönetimsel kararları yöneticiye bildirip karar almasını sağlayacak veya daha major konular yansıtılır C level kişiye. bu kişiler yine tek başlarına karar almıyorlar çalışanlarına danışıp toplantılar ile brain storming yapıp karar veriyorlar. yani en azından bizim şirkette böyle.


  • eja  (26.03.24 10:44:46) 
(bkz: delegasyon)


  • hrskrs  (26.03.24 11:49:06) 
Şirket sahipleri,ceolar, yöneticiler aynı anda farklı iş yapsalar bile programlı ve planlı çalışıyorlar ama genelde bir iş bitmeden diğerine geçiş yapmıyorlar


  • doharkoman  (26.03.24 16:35:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.