[]

içimden gülmek gelmiyor. ne yapsam ?

cidden içimden gülmek gelmiyor, iş falan biraz dert var başımda. ofiste herkes kıkır kıkır ben mahkeme suratı gibi full focus çalışıyorum.

böyle fake gülmekte istemiyorum, sırf gülmek içinde gülmek istemiyorum ama baya bir milletin bakışlarından rahatsız olmaya başladım lan bunun da nasıl bir suratı var insan biraz güler falan diye.

genel olarak da ciddi bir yüz ifadem var sanırım.

geçen bir arkadaşımla sohbet ediyorduk lan adam nasıl içten gülüyor, mutlu yani herif en saçma muhabbete bile basıyor kahkahayı lan dedim ben niye böyle olamıyorum...

ne yapmalı ?

 
Mutlu olmak için bir sebep mi var? Yok.


  • prole  (25.03.24 22:54:29) 
proleye katiliyorum. mizaha sarilalim en azindan.

mutluluk ve neseli olmak farkli bir de bence bu arada.
  • robert bosch  (25.03.24 22:58:38) 
rahat olamıyorsunuz anladığım kadarıyla kendinizi salamıyorsunuz. insanlar çeşit çeşit kimisinin de baş etme mekanizması o kahkahalar oluyor kimisi içine atıyor vs.. sadece herkes çok eğleniyor ben böyle kaldım düşüncesinden çıkın ilk hata bu.


  • Ufuk  (25.03.24 23:04:50) 
Hayatınızda sizi zorlayan tespit edebildiğiniz ve çözümü sizin elinizde olan bir sıkıntı varsa (dönemsel ağır iş yükü gibi) gülememeniz normal. Stresli dönemler de hayata dahildir. Ortada bir sorun varken ancak mutlu taklidi yapabilirsiniz.

Haliyle tekrar rahatlamak için bu sorunun çözümüne odaklanmalısınız. Bazen kendimizi sıkıp bir şeyleri atlatmamız gerekir.
  • akhenaten  (26.03.24 08:16:54) 
Var mı mükemmeliyetçik?


  • hasmetizm 2046  (26.03.24 09:33:30) 
Bence sahte gülmek demeyin o zaman uygulamak zor olur ama gülmenin beyne iyi geldiğini okumuştum. Bir çeşit terapi, meditasyon gibi düşünün ve arada bir gülmeye zorlayın kendinizi:) ya da geçici ise kasmayin ama uzun zamandır böyleyse belki bir terapistle sebebini öğrenmek iyi olabilir


  • Kediyi üzdün  (26.03.24 20:05:17) 
Içinizden gelmiyorsa zorlamayın, akışına bırakın. Bir gün gelir illa ki.
Ama biraz da karakter ve hayattan beklentilerinizle de alakalı bir durum bu bence. Sizin tam tersinizim. Hayatınızla barışmak, makul hedefler koymak modu en azından optimimda tutuyor.

  • Amaranta ursula  (26.03.24 20:57:37) 
mizaç ile alakalı.
soğuk ve kuru bir mizacınız olabilir.

bilmiyorum ama bu tür mizaçta baharatlı yiyecekler öneriliyor. suya zerdeçal atmak vs.
ama ben en çok sol tarafa yatmak ile ısınıyorum :)))

bir süre denenebilir. peynir, yoğurt, kahve, alkol, sigara da soğutuyor.

adam da nemli mizaçtır zaten sulu sulu gülüyormuş :D
  • janderzel zartanyan  (26.03.24 21:50:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.