[]

Sivilce tedavisi

Bugün Dermatoloğa gittim, yıllardır bir iki sivilcem hep vardır. Hep karma-yağlı cilt problemim vardır Arada kistik sivilceler gelir 3 4 ay kalır kasımın ortasında filan, başka bölgelerde de çıkar bu lanet sivilceler. Kendime oluşturduğum cilt bakımı rutinim var ama yeterli değil, laktoz kullanımını kısıtladım, sonraa 5 6 aydır abur cubur paketli gıdalar grubunu bıraktım, haftada 4 gün spor yapıyorum 32 yasındayım hayatımın en düzgün beslendiğim en hareketli olduğum dönemindeyim, fekat bunlar cildime yansımıyor. He bi de günde aşağı yukarı 2 lt su içerim.
Şimdi bugün dr azitro, vulgarex ve acnelyse verdi, bu iki kremi ayrı günlerde filan kullanacağım etkilerini araştırdım bayağı soyarmış kızarırmış aman mercimek kadar kullanacakmışım. Peki. Sorunun şu azitro kullanmasam şart mı? Sadece kremleri kullansam, bağırsak floram bozulmasa, zaten sürekli gribale yakalanıyoruz, bağışıklığım düşmese? Olmaz mı sayın doktorlar?



 
doktor degilim tabii ki de antibiyotik hapi almadan sadece krem kullanmanin bir zarari olacagini hic sanmiyorum. zaten acnelyse tek basina cok kullaniliyor bu aralar, anti aging falan. muhtemelen ikisi (hap vs kremler) farkli acilardan sivilceye saldiriyordur. dolayisiyla sadece kremlerle baslayip bir faydasini goruyor musun onu gozlemleyebilirsin. belki hapa hic gereksinim hissetmeyeceksin. doktor degilim.

o kremleri kullanacaksan gunese cikmamalisin vs gunes kremi kullanmalisin.
  • hot potato  (25.03.24 21:41:59 ~ 21:44:44) 
ben 3 ay tetradox kullandım. baya azaltıyor mutlu ediyor. bıraktığında geri geliyor :D doktor antibiyotik kullanımı sonrası kalıcı iyileşme %10 civarında demişti :D


  • glamdr1ng  (25.03.24 21:52:32) 
Acnelyse isimli kreme aşırı dikkat et. Cildi yakar


  • jackyr  (26.03.24 08:19:01) 
gençliğim bu sorunla geçti.
karaciğer tahlili yaptılar mı?
karaciğer detoksu, enginar, pancar kvass, her gün yastık kılıfı değiştirmek, yüzü temiz havlu ve hatta kağıt havlu ile silerek değil de pat pat yaparak kurutmak.

bir de başka arkadaşa da yazdım. dermadelete kremi var. çok iyi geliyor sivilce ve özellikle de siyah noktalara. egş kozmetik türk malı.

keşke benim gençliğimde olsaydı da skarlarım olmasaydı... roakutan kullandım kaç kere aknelis de tanıdık, onu da kullanmışımdır.

olay karaciğerde.
  • janderzel zartanyan  (26.03.24 21:54:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.