[]

Prag mı Budapeşte mi?

Viyanadayım birkaç günlük boş vaktim var. hangi şehir sizin için hangi konularda önde ve gezmeye daha değer? kaçar gün yeter bu şehirlerin her biri için? ayrıca kalacak yer önerisi olan varsa fikir alabilirim.




 
bence her ikisi de ilk defa gitmek için çok güzel şehirler. çok nevi şahsına münhasır şehirler :) o sebeple gönlün nereye daha yakınsa orası.


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (24.03.24 17:55:13) 
prag bence. merkezde gezecekseniz 3 gun yeterli olur diye dusunuyorum. budapeste icin de 2 gun sanki. ben sevmiyorum budapesteyi pek ama prag candir.


  • in vino veritas  (24.03.24 19:42:47) 
Prag


  • basond  (24.03.24 20:31:23) 
Budapeşte Avrupa'da gördüğüm en güzel şehir ya, valla rakibi yok bence. Prag'ın net önünde benim için


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (24.03.24 22:36:31) 
İkisi de çok güzel. Budapeşte tarihteki Türk varlığı sebebiyle benim için bir adım önde. 2 gün yeter Budapeşte için. Prag da epey güzel bir yer. Ama insanı çok soğuk geldi bana. 2 günde gezilir orası da.


  • but that was just a dream  (25.03.24 11:34:48) 
İkisi de çok güzel ama Budapeşte benim de en sevdiğim şehirlerden biri. Budapeşte>Prag>Viyana gibi benim için ama çok fark yok aralarında


  • nundu  (25.03.24 14:08:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.