[]

Arabada aynı anda 2 telefon, 2 tablet, 2 bilgisayar ve nintendo şarj etmek

Uzun yolda 2 tane bilgisayar (bagajdaki girişte şarj etmek üzere) öndeki 2 ayrı girişte de 2 telefon ve 2 tablet şarj etmek sorun yaratır mı?
Her bir çakmak girişinin kapağında 180w max yazıyor. Çakmak şarj cihazı olarak da usb-c çıkışlı ve 50w veren cihaz kullanacağım.
Kampa gittiğimde çok işime gelir bu durum ama araca bir sorun yaratır mı önemli mi bilmiyorum ama 72mah akü var.


 
50w şarj aleti çakmak çıkışına bir zarar vermez, sigortaların olması gerekenden büyük takılmadığına emin olmak lazım gene de.

Esas sorun benim telefonum bile 45w ile şarj oluyorken bilgisayarları o kadar düşük güçle şarj ederseniz kullanım anında sarjınızın düştüğünü görebilirsiniz. Misal Laptop şarj aletim 250w.

son olarak araba çalışmıyorken şarj ederseniz ve akünüz sağlıklı değilse ertesi gün marşa bastığınızda bir sürpriz olabilir.
  • kimlanbu  (22.03.24 23:17:45) 
araç çalışır halde iken sorun olmaz, ancak yüksek amber çeken cihazlar araç çalışmıyor iken uzun süre kullanımda aküyü belirli bir voltajın altına çekeceği için, akünüzün kullanım ömrünü azaltacaktır. Hatta marş basmama gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kampta süprizlerle karşılaşmamanız için , taşınabilir güç kaynakları kullanmanızı tavsiye olunur.
  • Rao  (22.03.24 23:54:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.