[]

Tuşlu cep telefonu tavsiyesi

Ortaokuldaki oğluma sadece haberleşme amaçlı kullanabileceği tuşlu bi cep telefonu almak istiyorum. Önerebileceğiniz marka, model var mı? Çok çabuk bozulmasın, sesi iyi olsun, şarj aleti bulunabilsin yeter.




 
HB, N11'de falan gördüğünüz tuşlu telefonların hepsi toplama telefonlar. Bazısı kaçak, IMEI sorunu yaşanabilen cihazlar. Markalar bile sahte olabilir. Babam için aldım, 6 ay sonra pil değiştirdik. Daha önce almıştım, IMEI kopyalanmış, kapandı. SAR değerlerini hiç bilemiyorum. Bizimkiler mecburen kullanıyorlar.

Şu anda TR'de garantili ve tuşlu alabileceğiniz tek bir marka var Alcatel, onun da menüsü af edersin b.k gibi, arama yapmak istiyorsun, ismin üstüne gelip basınca araması lazım ama basınca başka menü çıkıyor Evet demen lazım, baya uğraştırıcı. Gençlerde sorun olmaz ama yaşlılar için uygun değil. Tekno marketlerde varsa görüp deneyebilirsiniz belki.
  • Tutkun  (22.03.24 15:50:15) 
Tutkun +1


  • kesmekes laleler  (22.03.24 16:20:53) 
Alcatel iyi hoş da çocukla dalga geçerler. Ben anaanneme aldım öyle düşünün. Görmede işitmede problem yaşayan yaşlılar için o telefonlar. Normal dokunaklı bir telefon alıp, ebeveyn uygulamaları ile denetlemeyi kisitlamayi denemenizi öneririm.


  • allah yazdiysa bozsun  (22.03.24 16:35:49) 
Orjinal istiyorsan fazla seçeneğin yok zaten. Şu an piyasada Alcatel ve TCL markaları var. Ben geçen sene anama vatan bilgisayardan Alcatel aldım, memnunuz. Git mağazadan al, kafan rahat temiz temiz kullan. Vatan'da da var, Media Markt'ta da var. İnternetteki alışveriş sitelerinden(Trendyol vs) sakın alma, IMEI falan uğraşırsın.


  • el conquerador  (23.03.24 04:12:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.