[]

Buradaki fiyat uygun mu? (Altın alımı)

Dostlar bu altın işinden hiç anlamıyorum. Şurada linkini verdiğim 10 gramlık altın fiyatı normal mi pahalı mı diğer dizi kuyumcudan alsam bariz fark var mı?

Gram Altın
Alış 2.439,17 satış 2.630,00 fiyatları bu. Doğru bakıyorum değil mi öyleyse fiyat normal kuyumcudan alıyorum gibi doğru mu? Buradaki amacı internetten yapılan alışverişe kredi kartım 3 taksit uygulayacak o yüzden internetten almak istiyorum. Fiyat hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

www.nadirgold.com

 
Hayır pahalı. (Dogal olarak)
Şu an haremaltın da alış 2435 satış 2490 aradaki farkı buna göre hesapla. Bu kura nereden baktın bilmiyorum ama bankaların kurlarını kendine referans olarak almamalısın kuyumcularda iş farklı dönüyor.
Kuyumcuların çoğu haremaltına bakıp altın fiyatını söylüyor sana. HaremAltın mobil uygulamasını indirip sonrası için oradan bakabilirsin.
  • nuevo  (22.03.24 10:52:50) 
3 taksit olayı mantıklı mı peki bu fiyata. Ya da başka kuyumcudan alıp karttan askaarisini mi ödesem ne yapsam bilemedim


  • dedeminhirkasi  (22.03.24 10:58:53) 
Bulunduğun yer kasaba değilse, Nadir Gold ürünleri satan bir kuyumcu vardır.
Git ondan al.
Fazladan kargo, sigorta, kredi kart komisyon ve faizi ödüyorsun burada.
  • Mirket  (22.03.24 11:12:45) 
İşte ondan alınca taksit olmuyor. Yani bu aradaki farka taksit yapmak mantıklı bir iş mi aslında konu biraz


  • dedeminhirkasi  (22.03.24 11:14:14) 
Kısa vade için karlı değil ama uzun vade için karlı olabilir. Ben olsam almazdım. YTD bu arada. Altının kaç olacağını önden kestirsek köşe oluruz zaten.

Bir de stokta yok görünüyor verdiğin ürün :D
  • nuevo  (22.03.24 11:16:51) 
Az önce vardı hocam bitmiş Allah kahreylesin beni


  • dedeminhirkasi  (22.03.24 11:37:33) 
Kredi kartın 3 taksit uygulayacak da ne kadar faizle? Altın alımına uygulanacak mı? Bunlara baktın mı? Kredi kartıyla, taksitle altın alma furyası 14 mayıs seçimleri öncesinde revaçta ve kârlıydı.

Benim görebildiğim kadarıyla (üyelerde yazmış) 10 gr için 2k tl pahalı tek çekim fiyatı yazan kısım. Buna bir de taksit vs de ki fark binince kaç olacak?

Allah kahreylesin vs demişsin de merak etme sürekli güncelleniyor. Zarar etmek için bu kadar heyecanlı olmana gerek yok diye düşünüyorum. Asgari ödeme yaparsan, uygulanacak faizden haberin var mı ayrıca? Ons zaten yükselmiş 2200$ olmuş, sen bu hesapla neredeyse 2400-2500$’dan alacaksın gibi döviz bazlı bakarsan
  • avatar is back  (22.03.24 12:02:12) 
Kuyum ürünlerine taksit yasaktır. Kartının sonradan taksitlendirmesi varsa bile o özellik kuyum ürünlerinde çalışmaz. Hemen hemen her kart kampanyasının açıklamasında küçük yazılarla kuyum ürünleri hariç diye yazar. Haberin olsun.


  • Mirket  (22.03.24 13:00:15) 
Hocam olay şöyle mesela telefona da taksit yasak. Fakat e ticaret alışverişi olarak görünürse yapılan alışveriş o zaman bankanın kendi uygulaması üzerinden taksitlendirme yapılıyor peşin fiyatına. Tek çekim yapılıp provizyondan sonra banka üzerinden taksitlendiriyorsun. Bu da aynı bu şekilde altın kuyum olarak internetten alışveriş yapılırsa taksit yapılmıyor fakat dediğim gibi e ticaret alışverişi olarak görünüyorsa oluyor


  • dedeminhirkasi  (22.03.24 13:39:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.