[]

Youtube hesap karmaşası

Youtube'da da her yerde olduğu gibi nickim kimlanbu idi. Sonra youtube "nickini şu maille ilişkilendirelim mi" diye sordu, mal gibi "evet" dedim.

Birden fazla gmail hesabım var, gmailden "logout" olunca youtube'dan da çıkıyordu.

Ayarları kurcaladım "deattach" diye bir özellik varmış, mail hesabımla youtube hesabımın ilişkisini kaldırdım.

Ama kimlanbu adında bir gmail hesabım da var. Bu hesaptan çıkınca youtube'dan da çıkıyor, kafayı yiyeceğim.

youtube'daki kimlanbu ile gmail'deki kimlanbu şifresi farklı, gmaile girmek için kullanıcı adımın sonuna @gmail.com koymam gerekiyor.

ÖZET : Durum budur, ben nasıl gmail ve youtube hesaplarımı eskisi gibi alakasız hale getirebilirim

 
tam bi cevap veremyeceğim ama youtube bi ara tamamen google account'a geçiyoruz hazırlıklı olun demişti. o sistem devreye girdiyse onla alakalı bişi olabilir.


  • hububrad  (06.07.10 22:36:19) 
browserin kukilerini, parolalarını vs. temizleyip ikisine de istediğiniz niklerden girmeyi denediz mi?


  • etna  (06.07.10 23:34:22 ~ 23:34:47) 
denedim, gmail'den hangi hesap açık olursa olsun "logout" olunca youtube'dan da çıkıyor.


  • kimlanbu  (07.07.10 00:05:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.