[]

Roma 1 Gece İçin Kalınacak Yer Tavsiyesi

Selamlar,

Roma'yı daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar, müstakbel eşimle yalnızca 1 gece kalacağım bi yer önerebilir mi? Roma Termini veya merkeze yürüme mesafesi güvenlikli, f/p ve temiz olması yeterli olacaktır.

Dediğim gibi yalnızca 1 gece konaklama yapılacak.

Saygılar.

 
roma'ya girişi tren ile yapacağımızdan istasyona trastevere kadar uzak bi yer olsun istemiyoruz hocam. 1 gece kalıp sabahına havalimanına geçeceğiz.


  • life is not fair  (21.03.24 14:14:35) 
trastevere çok da uzak değil aslında eğer çok valiziniz yoksa. onun yerine biraz daha yakın ve güvenli navona meydanı çevresi airbnb bakılabilir. her yer elinizin altında ve yürüme mesafesinde olur. geçen ay biz termini’den yürüyerek navona’nın dibindeki evimize rahatça gitmiştik. malum roma’da
yürümek çok keyifli. yani eve/otele yürürken geçen zaman kayıp zaman değil, tam tersi.

  • orient blue  (21.03.24 14:32:09) 
roma için sadece 1 günümüz olduğu için böyle bir düşünce içerisindeyiz. yoksa tabii ki roma'da yürümek kadar güzel bi şey yoktur. biz de hemen bavulu atıp bütün gün zaman kaybetmeden yürüyelim istiyoruz olduğu kadar. bilgilendirmeniz için teşekkür ederim!


  • life is not fair  (21.03.24 15:01:02) 
Hocam hotel virgillio veya hotel corona.


  • dedeminhirkasi  (21.03.24 15:36:09) 
Barberini etrafına bakabilirsiniz.

Al Manthia Hotel - Gruppo Trevi Hotels

biz balayında burda kalmıştık, çok ucuz değil ama bütçenizi bilmiyorum, bi' göz atın.
  • kumandanim  (21.03.24 16:16:27) 
bütün öneriler için teşekkür ederim, ayarlamaları yapacağım


  • life is not fair  (22.03.24 09:22:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.