[]

damatlık

haziran sonu düğünü için damatlık alacağım. bu dönem hafif kilo aldığımdan şimdi almayayım fitleştiğimde alayım diyorum. bizimkiler ise pahalanır al diyorlar.

damat, vakko vs yerlerde sezonun fiyatları belli değil mi? gömlek pantalon sezon fiyatlarıyla çıkmıyor mu raflara?

bir de, haksız mıyım, sonradan ceketin daraltılması vs. güzel durmuyor. almışken ideal kilodan/formdan almak lazım değil mi

 
hocam sen de haklısın sizinkiler de haklı. fiyatlara neredeyse haftalık güncelleme geliyor. şu an trde bir şeyin aylarca aynı fiyatta kalması diye bir durum yok maalesef. alacağın zaman kampanya vs denk getirerek biraz daha uyguna alma şansı olabilir ama her türlü şu ankinden daha fazla ödersin. seçim sonrası dolar vs uçarsa ne olur bilinmez. bütçe ile daha güzel görünmek arasından seçim yapman gerekiyor.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (21.03.24 11:21:41) 
fitleşeceğinize eminseniz bi tık dar alın, 1-2 beden gibi. ama fitleşemezseniz elinizde patlama ihtimali de var tabii :)


  • mustafakesekci  (21.03.24 11:30:47) 
Bence bekleyin, zamanı gelince alın. Bedeni üstünüze göre olmazsa 500 lira daha ucuz olmasının hiçbir önemi yok.
Hem bu süreçte nasıl bir damatlık istediğiniz konusunda fikriniz de değişebilir.

  • michael_knight  (21.03.24 12:35:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.