[]

Sürekli aynı işi yapmak ve iş öğretmeyen yönetici

İş görüşmesinde burası kendini geliştirebileceğin bir yer demişlerdi ama 3 ay oldu gireli 1.5 aydır falan sürekli aynı şeyleri yapıyoru

Benim yöneticiye birkaç kere bana şunları şunları öğret dedim ama adam özgüvensiz avelin teki. deli gibi korkuyor onun işini elinden alıcam diye , öğreteceği şeyleri ondan gizli olarak yapmaya başladım çok basit şeyler ama ısrarla bahane buluyor.

İlk önce zam istemeyi düşünüyorum. Daha fazla sorumluluk istiyorum diyip en azından yeni bir şeyleri üzerime almak istiyorum.

Zam yapmazlarsa da çıkmayı düşünüyorum. Baktım zam yapıyorlar ama işler aynı açık açık ben işten ayrılıyorum burada kendimi geliştiremiyorum diyecem. Siz ne diyorsunuz?

 
Yeni iş bak.
O şirkette zam da alsan, sorumluluk da alsan, iş de öğrensen olmaz. Çünkü yöneticinin avel olduğunu düşünüyorsun. Öyle bir yöneticiyle çalışmak zorunda değilsen çalışma.
Yeni iş bak ama bu işten ayrılmadan bak.
  • michael_knight  (20.03.24 18:39:15) 
yeni iş bak +1
ne yaparsan yap değişmeyecek yöneticin, ik'ya şikayet daha ters teper ama başka bölüme geçiş için ik'ya danışabilirsin. iş bulmadan ayrılma.

  • eja  (21.03.24 08:06:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.