[]

Hangi robot süpürge? Köpek için gerekli mi?

Selamlar robotlar

Büyük ırk bir köpeğim var haliyle çok fazla tüy döküyor. Dyson almıştım çok yararlı ancak sabahları kalktığımda tekrar süpürme operasyonu yoruyor. Onlarca robot süpürge var Xiaomi S10T 8000pa bu iyi gib ya da Roborock s8 ama fiyatı pahalı.
Kafamdaki tek soru hazneleri tüy toplayarak çok hızlı mı doluyor?

 
Her gün ya da iki günde bir süpürtürseniz, bizdeki dolmuyor. Ev 90 metrekare, uzun tüylü köpeğimiz. Roborock s5 var 4 yıldır sorunsuz kullanıyoruz.


  • mirty  (20.03.24 09:14:07) 
kuzenimde uzun tüylü köpek var her gün çalıştırıyor ve her gün haznesini boşaltmak zorunda kalıyor hazne küçük roborock 5 veya 7 modeliydi.
bütçe varsa istasyonlular konfor sağlıyor.

  • eja  (20.03.24 10:18:23) 
tek fırçalı olanlarda (roborock s5 mesela) uzun saçlar fırçaya dolanıyor, sık sık fırçayı temizlemek gerekiyor. çift fırçalı olanlarda (roborock s8) böyle bir sorun yok.


  • inheritance  (20.03.24 10:55:15) 
evimde üç kedi olduğu için roborock q5 pro+ aldım, şimdilik sorun yok gibi. istasyonlu, yani gidip haznesini istasyona boşaltıyor. s8'deki gibi çift fırçalı, ve toz haznesi büyük, ancak bunun karışılığı olarak paspası yok sayılabilir, sadece doldurduğunuz suyu bezine damlatıp geziyor, herhangi bir paspas kontrolü (halıya geldiğinde kaldırma falan) yok. ama toz haznesi zaten epey büyük, ve istasyona da boşaltınca epey uzun süre dayanır gibi geliyor. istasyonsuz q5 pro bile alsanız diğerlerinin 1,5-2 katı hazne kapasitesi var gibi.


  • gkhncnzdgn  (20.03.24 11:10:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.