[]

Şuraya Nasıl Park Edebilirim?

i.hizliresim.com

Merhaba.
Apartmanın otoparkı asansörlü sisteme sahip. Girerken resimdeki gibi bir senaryo ile karşılaşıyorum. Çok dar bir alan olduğu için sağa doğru tek hamlede asansöre girmem mümkün değil. Daha emniyetli olduğu için hep arka arkaya girmeyi deniyorum ancak bu hem çok zaman alıyor hem de içeri girdiğimde asansörün düğmesi kapının diğer tarafında kalıyor ve yan koltuğa atlayıp akrobasi yapmam gerekiyor.

Benim buraya bir şekilde düz girmem gerekiyor. Ancak düz girince yan aynalar görüş vermediği için aracım ile asansör duvarı arasındaki yanal mesafeyi kestiremiyorum. Sensörler zaten hep ötüyor.

Temel sorun:
- Aracı doğrultup asansörü ortaladığımdan emin olamıyorum.
- Diyelim ki ortalayamadım ve azıcık dönerek girmem gerekiyor. İşte o anda aracın yan kapısını asansörün duvarına çarpma riski oluyor.

 
geçen yine sormuştun heralde. en sağlıklısı ileri gidip geri geri olacaktır. tecrübeli bir şoför olmadan dediklerini yapman zor. geri girmen demek aynalarla kolayca asansörü ortalaman anlamına gelir.


  • paintov  (19.03.24 01:59:16) 
Yaklaşırken sol tarafa sıfırlayıp, Arabanın burnu asansörün kapısı hizasına gelince sağa kırarım. Yolun genişliğine ve arabanın dönüş çapına göre değişir duvara ne kadar yaklaşacağım ve ne zaman sağa dönmeye başlayacağım. O koridorda karşılıklı iki araba geçiyorsa kafadan girmek zor olmaz.


  • reactionic  (19.03.24 02:02:18 ~ 02:02:55) 
  • thetruenorthstrongandfree  (19.03.24 02:16:20) 
reactionic +1

sol tarafa sifira yakin gideceksin ki zaten senin tarafinda, aynalara bakmana gerek yok.
asansore geldiginde tam saga kiracaksin. kurtarmiyorsa tek manevra ile rahat girersin.
  • cooperr  (19.03.24 03:06:27) 
Geri geri gir sence de. Çıkış kolay oluyor böylece. Düğmeye ulaşmak için de dr house'unki gibi bir baston işe yarer.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (19.03.24 07:17:44) 
abi dümdüz gir ileri dogru git. sonra direksiyonu iyice saga cevir geri geri git. azıcık gir. direksiyonu iyice sola cevir duvara kadar git sonra saga cevir geri geri git. böyle böyle gireceksin. 1 aya iyice alışırsın.


  • sizofren06  (19.03.24 10:11:40) 
Disarida buna benzer bi pratik alani kur duba gibi biseylerle, 10-20 kere dene orada ondan sonra girersin


  • The_Lollok  (19.03.24 11:21:51) 
Bu tarz yerlere ve dik olarak park edilen her konuma geri geri gelerek park edilmesi gerekir. Eğer asansör kapısı iki taraftan da açıldığını sanmıyorum. Tuşların yeri mantıksız. Yine de önce burun olacak şekilde girip geri geri çıkmak istiyorsanız tamamen tecrübe konusu. Başlarda biraz zorlanıp biraz küfür ettikten sonra alışacaksınız. Şu an aracın boyutları da 3B konumlandırma konuları da yeni sizin için. Normal bunlar.


  • nawar  (19.03.24 12:01:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.