[]

Annemin kolunu mahveden hemşireyi şikayet

Bi operasyon için çokça tüp kan verecekti.

Kadın bir türlü damarı bulamamış, inatlaşmış alacağım diye iğneyi bi oraya batırmış bi buraya, çevirmiş etmiş içeride kadını perişan etmiş. Sonra annem artık acısına dayanamayıp başkasını isteyince o gelmiş almış kanı. O beceriksiz olan da heheh damarları çok ince falan diyormuş yandan. Annemin kolunun üstü mosmor, altı da kocaman morluklarla dolu.

Ben bu hemşireyi şikayet etmek istiyorum. İyi niyetli olsa yenidir, becerememiştir vs. diyeceğim de inatlaşması ve özür bile dilememesi canımı sıktı.

Nasıl bir yol izlemeliyim?

 
Abartılacak bir şey yok olur böyle şeyler kasti değil ama illa şikayet edecekseniz cimer'e yazabilirsiniz.


  • doharkoman  (18.03.24 14:46:14) 
Başhekimlik


  • gabe h coud  (18.03.24 14:51:37) 
hemsire olmayabilir de, staj yapan kimyaci da benim kolumu o sekil yapmisti.


  • Ley  (18.03.24 15:24:08) 
Benzeri durumlar oluyor.
şikayete gerek yok. Boş verin.

  • diyecevaplandı  (18.03.24 16:37:45) 
bosvermeyin. annenizin sizin gibi hakkini soran bir evladi var, pekiyi olmayan gariban napsin? saglik ciddi bir istir. disiplini, ciddiyeti, empatisi olmayan birine karsi sonuna kadar mucadele taraftariyim. hepi topu bir damar bulup igne batiracak. bunun egitimini almadiysa orda ne isi var? hadi egitimini aldi niye isini duzgun yapmadi? neresinden tutarsan elinde kaliyor.

ben olsam sunlarin hepsinden kotu yorum, sikayet yazardim.

1. enabiz, yorum kismi
2. cimer ihbar
3. google maps hastane sayfasina yorum
4. hastane icindeki degerlendirme kutusu
5. hastane bashekimligi mail adresi.
  • buenosdias  (18.03.24 16:58:16 ~ 17:00:56) 
Aynısı anneme oldu bir de kadın orada baygın gibi ağrıyla yatarken. Babam kovmuş hemşeriyi, bu kadın senin deneme tahtan mı zaten canıyla uğraşıyor diye. Bence de şikayet edin.


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (18.03.24 19:59:24) 
normal bir durum. özür dilenecek birşey yok, ancak hastanın gönlünü almak için tatlı birkaç cümle kurulabilirdi.


  • alicandan  (18.03.24 20:01:15) 
Bence şikayet etme. Belki gerçekten çok tecrübesi yoktur. Belki tecrübelidir ama bir şeyler ters gitmiştir. Emin ol utanmıştır hem hastaya hem meslektaşına karşı. O mahcubiyet ve utanma duygusunu espri yaparak insanlara karşı kapatmaya çalışmıştır. Bir nevi insanlara unutturmaya çalışmış olabilir. Biraz affedici olalım, gerçekten hayat çok zor.


  • rock n roll  (18.03.24 22:19:34) 
Bence de şikayete gerek yok. İnce damar mevzusu gerçekten problem, annemden biliyorum, damarlar ince olunca ve hemşire de işinin ehli değilse böyle durumlar bazen yaşanabiliyor, gereksiz inat etmiş arkadaş. Geçmiş olsun teyzeme.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (19.03.24 01:02:20) 
Geçmiş olsun. Kardeşim de aynı durumda ve benzer seyleri defalarca yasadı. Artık kan aldırırken bebek hemşiresi istiyor ve sorun yaşamıyor.


  • jazzabel  (19.03.24 09:35:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.