[]

Ev için TV- OLED?

Eve TV alacağım. Çok fazla marka-model var. ama marka LG gideyim dedim. ürün olarak da OLED.

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

bu iki ürün arasında ne fark var bilen var mı? biri c3 modeli, diğeri cs3.

1- lg oled tavsiye eder misiniz?
2- salon çok büyük değil. ona rağmen 65 inch alsam mı diye düşünüyorum. ne dersiniz?

 
Geçen ay tv aldım, ama lg değil de samsung. O yüzden 1. maddeyi atlıyorum, ama OLED güzel teknoloji, baya farkediyor LED ekrana göre.

Benim salon 30 m^2, tv'ye koltuğun uzaklığı 4 metre. Herkes 65" çok büyük olur falan demişti ama tam kararında bence. Hatta 75" alacaktım da OLED yoktu o boyutta, o yüzden 65" aldım. Bence aradaki mesafe 3 metre üstüyse 55 alma.
  • plutongezegendegilmi  (17.03.24 23:33:28) 
youtube'da karşılaştırmasını arat istiyorsan. ben daha önce bakmıştım c2 ve cs farkına gözlerini kısıp 53 derecelik bir açıyla çok dikkatli baktığın zaman falan hissedeceğin farklar var sadece. ucuzunu almak mantıklı bence o yüzden cs almıştım. esas hissedilen fark oled'le 4k uhd'yi kıyaslandığında yaşanıyor aynı ekran teknolojisi kategorisi içinde o kadar ciddi farklar olduğunu düşünmüyorum.

başka bir oled kullanmadım ama lg ya da samsung'dan şaşmak pek doğru değil olanakların çok kısıtlı değilse. belki philips de denenebilir bunlar dışında. lg oled de güzel gayet. samsung'la karşılaştırma videolarını aratabilirsin bunun için de.
  • semaforo de medianoche  (18.03.24 00:58:38 ~ 01:08:03) 
Kac metreden izleyeceksiniz bilmiyorum ama ben 4 metreden 65 inc oled izliyorum ve bazen kucuk oldugunu dusunuyorum.Izleme mesafeniz kac metre?


  • turkuaz  (18.03.24 02:51:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.