[]

marka takıntılı kadın arkadaşa doğum günü hediyesi ne alınabilir

zengin bir ailenin kızı. yaşı 29 olacak. kıyafetleri aksesuarları genelde pahalı markalar. o yüzden o tarz bir şey almak istemiyorum ortalama bir şey alsam kullanmaz pahalıyı da ben almak istemiyorum. birbirimize sataşmayı severiz bol bol. şakalı eğlenceli bir şey almak iyi olur o yüzden maddi değeri de önemli olmaz bu durumda. aramızdaki muhabbet konularını bilmeden direkt bir şey önermek zor ama en azından belki bir kategori gelir aklıma buradaki cevaplardan diye sorayım dedim. bütçe de 500 tl civarı gibi düşündüm.

biraz detay vermek gerekirse iş arkadaşım kendisi. yakınız ama dışarda da takılıyoruz grupça. game of thrones evrenini sever arkadaş tüm kitapları okumuş baya fanatiği. biz de bir araya gelince kart oyunları oynarız bahis yaparız slot falan da seviyor epey. sevgilisi var bu arada yürüme falan gibi bir durum yok onu da belirtiyim düz arkadaşım.


 
Eger marka onun icin onemliyse, esya almak yerine 'deneyim' satin alsaniz; konser bileti, tiyatro bileti, bir filmin ozel gosterimine bilet, yemek kursu vs. Bunlarin fiyatlarina iliskin hic bilgim yok ama zaten her seyi olan insanlar icin (olmayanlar icin de aslinda) bu tarz hediyeler daha guzel bence. Bir de eger yolculuk yapmayi seviyorsa, guzel bir defter ya da seyahati rahatlatacak aksesuarlarda olabilir, onlarda markanin asiri onemi olmuyor cunku.


  • songforsomeone  (17.03.24 06:46:40) 
shot oyunları olabilir
mudo, beymen gibi sitelerin hediyelik/hobi&oyuncak kategorilerinde güzel seyler oluyor

www.ciceksepeti.com
www.mudo.com.tr
www.mudo.com.tr
www.beymen.com
www.beymen.com
  • abuzer  (17.03.24 07:10:50 ~ 07:12:06) 
İp bilekliği bağla eline; leylek görene kadar çıkartma de.


  • hasmetizm 2046  (17.03.24 09:54:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.