[]

hangi ayakkabı?

evet ayakkabı zamanım geldi, kararsız kaldım, para olsa hepsini alırım ama birini alabileceğim, hangisi sizce daha iyi acaba?

1) www.nike.com

2) www.lacoste.com.tr

3) www.converse.com.tr

 
1-2-3


  • paintov  (16.03.24 04:27:06) 
1’i kullanıyorum hatta 3 tane aldım ilkinin ne kadar rahat olduğunu gördükten sonra.
dünyanın en rahat ayakkabısı olabilir.
Gözü kapalı alabilirsiniz direkt 1 i.
  • rentts  (16.03.24 05:50:35) 
1deki rahatlığı hiçbirinde bulamazsın

vomero serisinden görünüşünü beğendiğini gözün kapalı alabilirsin günlük hayatta gezmeye, uzun süreli ayakta durmalı vs bir işin varsa
  • grimavi  (16.03.24 06:36:18) 
rahatlığını bilemem ama şıklık olarak bence 3-2-1


  • mustafakesekci  (16.03.24 10:25:28) 
Lacoste'den spor ayakkabi alinmaz. Converse desen coraptan hallice bir ayakkabi turu.
Nike ikisini de dover ama bu nike biraz retro duruyor. Baba, dede tarzi. Hem islak hava da da kullanamazsin muhtemelen bunu.

Ben Nike'in baska bir modeline bakardim.
  • thetruenorthstrongandfree  (16.03.24 16:30:19 ~ 16:30:38) 
vomero 5 ilk olarak 2010 civarında piyasaya sürüldü, bende orjinal modelden hala bir çift var sağlam olarak :) vomero serisi her sene yenileniyor, en son vomero 19 çıktı galiba, fakat bu vomero 5 modeli efsane model olarak geçiyor, çok tutulduğu için prestij modeli niyetine nike 2-3 yılda bir tekrar piyasaya sürüyor ufak tefek değişikliklerle. ve inanılmaz rahat bir ayakkabıdır daha rahatını bulamazsın. sadece 5 değil vomero serisinden herhangi bir modeli gözün kapalı alabilirsin bu arada, rahatlık açısından rakibi yok.


  • zikardo  (16.03.24 19:25:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.