[]

5000 $ pazarlığa değecek para mı?

döviz bürosuna gidip tl'ye çevirmek için "hepsini sana bozdurayım, bana biraz fazla tl ver" demeye değer mi bu miktar?

yoksa dalga mı geçerler?


 
dalga geçmezler ama yüksek kur vermezler. tabela ne derse o. tabela gezmen lazım. en güzeli yanına birini alıp kapalı çarşı'da 2 tur atmak ve telefonda görüşerek en uyguna denk getirmeye çalışmak. yine de en iyisi genelde nadir oluyor.

100k usd üstünde az da olsa oynatabilirler.
  • gabe h coud  (15.03.24 22:50:01 ~ 22:51:11) 
5bin için pazarlık yapılır.
yaptım daha önce
ama küçük rakamlar tabi.
  • nuisance2  (15.03.24 23:04:57) 
Sizin muhit neresi bilmiyorum ama bugun kapalicarsida,

Ahlatci 32.41
Cavuş 32.44
Bir de nuriosmaniye'de bi dovizci 32.50den bozuyordu. (20 dakikalik kuyruk vardi burda)

Bugunku aldiginiz kurla 5000 dolar icin ne kadar fark ediyor, gitmenize deger mi kendiniz karar verin.

Semtinizdeki buyuk kuyumcu ya da doviz burosu varsa 5000 dolar icin daha iyi kur isteyebilirsiniz. Oralarda genelde millet 50 100 dolar islem yaptigi icin tabela kuru dusuk olur. Kapalicarsi kadar olmasa da oranin 300 400 lira asagisina bozdurmayi teklif edin, muhtemelen kabul edecektir.
  • brkylmz  (15.03.24 23:07:07) 
basit bir pazarlık yaparsınız ama çok da şeyetmeyin.


  • kent sakini  (16.03.24 17:55:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.