[]

El konsolu tercihinde kararsılıK

Ps5 ve xbox series x sahibiyim.fakat son zamanlarda eski tarz oyunlara daha çok ilgi duyduğumu fark ettim ve bu tarz oyunlar için el konsolu almak istiyorum. Tabi ki ilk olarak nintendo switch oled ilgimi çekti ve ciddi de düşünüyorum.
Fakat sonra baktığımda emülatör ile steam deck olsun rog ally olsun o konsollarda da o oyunlar oynandığıını gördüm.

Sizce tercihim ne olmalı kararsız kaldım açıkçası.

 
aynı oyunları elde oynamak istiyorsan rog veya steam deck (ama ağır cihazlar)

bambaşka dünyaya dalıp mario, zelda oynamak istiyorsan switch. Ben Switch'i çok merak ediyorum bir noktada alıcam ama oyunlarda zerre indirim olmuyor diyorlar.

emülatörü bilmem.
  • nhk ni youkosu  (15.03.24 21:39:06 ~ 21:39:46) 
kesinlikle switch alın derim. switch'teki oyunları oynamayanlar çok şey kaçırıyor bence.


  • biergarten  (15.03.24 21:44:47) 
Switch süper bir cihaz, hanımda var. Ama beni çok sarmiyor. Buna ek olarak oyunlar 50-60€ indirim de olmuyor. Bir de şu an baya eski alet bir iki seneye yenisi geliyor.

Steam deck Türkiye'de sıkıntı tamir falan gerekirse sıkıntılı süreç.

Switch ucuz varsa ama oyunlari eğlenceli yani. Yalan yok.
  • logisticsmanager  (15.03.24 21:53:48) 
Aldım arkadaşlar switch. 12.000 liraya yakın bir tutar+2 ay ertelemeye ek 6 taksit deyince bu enflasyonda çok mantıklı geldi.
Çip takılıyormuş sanırım bakacağım. Çok heyecanlandım eski bir gameboy manyağı olarak.

  • denizgonen  (15.03.24 21:56:06) 
Ben de eski bir oyuncu olarak ps5 ve Xbox sx’e sahibim. Bir de Steam deck var. Eski oyunları ve indie oyunları oynayacaksanız Steam deck alın bence. Remote play ile ps5 ve Xbox oyunlarını da sd üzerinden oynayabiliyorsunuz. Ayrıca switch emulatorü de var. Rog ally windows cihazı olduğu için pek mantıklı gelmiyor bana. Eski oyun dedim ama rdr2’yi gayet güzel bir şekilde çalıştırabiliyor SD.


  • postnuka  (15.03.24 23:12:15) 
yeni bir switch sahibi olarak oyunlar indirime girmiyor tezine bir itirazım var. giriyor ama ona rağmen pahalı çoğu zaman.

eshop-prices.com
buradan indirimleri takip edip bölgenizi ilgili indirimin olduğu ülke olarak seçip eshop üzerinden satın alma yapabilirsiniz.
  • brakgn  (16.03.24 17:19:52) 
beğendin mi nasıl? :) Ben de ikinci el bi switch lite yakaladım yarın gelecek umarım, üstüne The Legend of Zelda: Breath of the Wild aldım. Bir de Mario Odyssey'i aşırı övüyorlar onu da alırım duruma göre.

redditten bulduğum best of listesi şöyle:
Zelda: Breath of the Wild
Super Mario Odyssey
Zelda: Tears of the Kingdom
Metroid Prime Remastered
Mario Kart 8 Deluxe
Super Smash Brother's Ultimate
Super Mario Bros. Wonder
Super Mario 3D World + Bowsers Fury
Metroid Dread
  • nhk ni youkosu  (26.03.24 01:51:02 ~ 01:52:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.