[]

hangisini seçerdiniz (dublin'de iki staj seçeneği)

1. EPIC Emigration Museum
2. Green Party

biri dublin'in en popüler müzesi diğeri irlanda'nın dördüncü siyasi partisi, çevreci sol bi parti.

job description olmadığı için seçemiyorum, müze süper görünüyor green party de bana uygun geliyor.

hangisini seçerdiniz ve NEDEN (1 veya 2 deyip geçmeyin lütfen sdjkds)

 
Müze


  • king lizard  (15.03.24 00:46:21) 
Parti. Çevrecilik yükselişte. Ama partide soğukta halka bildiri dağıtabilirsin. Sana bu iş verilebilir. Bu durumda müze daha konforlu olur. Staj ne için, üniversite bölümünüz ne, CV ve iş bulmak için mi, bir sürü şey var.


  • dissendium  (15.03.24 01:07:11) 
emigration museum dedik ya niye daha duyuruya soruyon


  • mark greg sputnik  (15.03.24 01:26:22) 
amacin insanlarla tanismak ve cevre yapmaksa party, yoksa muze.


  • antikadimag  (15.03.24 04:30:30) 
2 bana daha goygoy-free geldi


  • gece abisi  (15.03.24 05:49:02) 
ileride siyasete atılırım diyosan 2 güzel seçenek bence ama bizim ülkedeki gençlik kollarına yaptırdıkları gibi afiş dağıtma, pankart asma gibi ayak işleri de çıkabilir tabii. Yeşil parti olayını da seviyorum ben avrupadaki. İrlanda siyaseti de keyifli aslında sinn fein Kuzey'de de çoğunluğu yakaladı, orası karışabilir ileride. Yani bence yeşil partide staj yapmak ilerisi için verimli olabilir.


  • nundu  (15.03.24 10:24:14) 
nasıl bir çevre ve stajdan ne beklediğinize göre değişir hocam biz kendi beklentilerimize göre seçebiliriz ancak. ben kariyer network vs kovalıyor olsaydım alanımla da ilgili olduğundan partiyi seçerdim, eğlenceme bakacak artist vs çevre edineceksem de müzeyi.


  • nic cage  (15.03.24 10:36:55) 
ne okudugunuza bagli olarak degisir sorunun cevabi. yurtdisindaki genclik kollari bizimkiler gibi goygoy degil, genellikle guzel isler yapiyorlar. bu stajla hayatiniz degismeyecek ve tum kariyeriniz sekillenmeyecek muhtemelen ama bence Green Party'de eger ingilizceniz iyi ise guzel network yapilabilir (sureye bagli olarak), ingilizceniz iyi degilse de muze stajindan daha cok konusma ve ingilizce gelistirme imkaniniz olur. Muzede muhtemelen bilet kesme ve odalarda guvenlik olarak durma gibi seyler yapilir diye dusundum ama bilemiyorum tabii. Suresi de onemli.


  • songforsomeone  (15.03.24 11:54:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.