[]

yaralı bölgeye uygulanacak jel ve kremlerle ilgili

10 Şubat'ta kaşımın üst bölgesinde bir yarılma meydana geldi.

5 tane dikiş atıldı.

18 Şubat'ta dikişler alındı.

O dönem muayene olduğum doktorlar, dikişler alındıktan sonra, yaralı bölgeye, günde 2 kez CONTRACTUBEX uygulamamı istedi. Bunun yeterli olduğunu söylediler.

Yaklaşık 1 aydır, düzenli olarak, günde 2 kez CONTRACTUBEX uyguluyorum.

Dün kontrol için gittiğim başka bir Cildiye hekimi ise, FİTO 40 GRAM KREM ve BEPANTHOL ANTİ SCAR JEL yazdı ve bunları kullanmamı istiyor.

Benim bu noktada iyice kafam karıştı.

Her doktor farklı bir jel ve krem veriyor.

Sizce bu aşamada ne yapmalıyım?

Bu 3 ilacı da aynı anda kullanmak daha mı mantıklı olur?

 
Ben daha önceki duyurunuzda fito önermistim kullanmamissiniz simdi bisey diyince dediklerimize güvenip yapacak misiniz asdad

Doktorunuza güvenin dediklerini yapin
  • eja  (15.03.24 06:47:56) 
@eja;

:))) estağfurullah güvenmemek değil de son gittiğim doktora kadar diğer doktorlar FİTO kullanmamı önermemişti.

FİTO'nun, CONTRACTUBEX ile birlikte kullanımının nasıl olacağı konusunda bir bilginiz var mı?

diğer duyruda ilk olarak MADECASSOL'u önermişsiniz. FİTO ile MADECASSOL arasında çok bir fark var mıdır?
  • istististist  (15.03.24 07:09:22) 
parol da ağrı kesici majezik de ağrı kesici. kimi doktor parol yazar kimisi majezik. bunda bu kadar kafa karıştırıcı bir durum yok aslında. 3. bi doktora gitseniz o da apranax yazabilir.

eczacına danış, sorun olmaz derse üçünü birden kullan.
  • elorelia  (15.03.24 11:33:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.