[]

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (Tavsiyeleriniz, Önerileriniz)

Annem için bakıyoruz (yaş muhabbeti var malum sigorta işlerinde). Allianz ve Anadolu arasında kaldık. 10 ayakta tedavi olan paketi ikisinin de yaklaşık 18 bin civarı ikisinin de.

Sanırım muayene olunca bu muayeneye bağlı tetkik ve tahliller de yüzde 100 karşılanıyor.

Şuna dikkat et dediğiniz, kullanıp memnun kaldığınız varsa yazarsanız sevinirim. Danke

 
Gittiğiniz, gideceğiniz hastaneleri listeleyin. Gönlünüzden geçen sigorta kuruluşlarıyla o hastanelerin TSS anlaşması var mı, ona bakın. En önemli konu bu. Onun dışında çok bir farkları yok.


  • Mirket  (14.03.24 23:59:31) 
eski hastalıklar konusunda farklılıklar olabilir. onu araştırın. bir sigorta enabızdan tespit edip iptal ederken, bir başkası eski hastalık olsa bile poliçeyi devam ettirdi. hastane listelerine bakın. bir de fırsatınız varsa eğer listedeki bir hastaneye gidip hasta kayıttaki görevliye en sorunsuz sigorta (tetkiklere onay verme süresi vs.) hangisi diye sorabilirsiniz. hastanede epey bekleyenler oluyor mr onayı gelene kadar.


  • jepa  (15.03.24 02:32:29) 
eski hastalıklar +1
anlaşmalı kurumlar +1
yaş muhabbeti olunca tamamlayıcı yerine özel sigorta da düşünülebilir.
  • halanne  (15.03.24 09:46:41) 
Hem allianz hem anadolu kullandım. Allianz kesinlikle daha iyi onay için beklemiyorsunuz anında onay.

Tamamlayıcı bakıyorsanız gittiğiniz hastanede anlaşması var mı ona bakın. Arada çok fazla fiyat farkı varsa ucuz olandan gidebilirsiniz çok fazla fark hissetmiyorsunuz kullanıcı olarak.
Modüler bakıyorsanız direk önerim Allianz.
  • nuevo  (15.03.24 10:46:50) 
allianz


  • jamswety  (15.03.24 14:23:51) 
özellikle şuna dikkat et, yatarak tedaviyi 3-4 ay sonra başlatıyor kimileri. öyle bir şey olmasın mümkünse.


  • emfuzi  (15.03.24 15:30:29) 
Acıbadem Sigorta'dan TSS var bende şu ana kadar memnumum, bulunduğum ildeki her özel hastanede geçiyor, provizyon onaylarıyla ilgili hiç sıkıntı yaşamadım.
10 ayakta tedavi olan paket tercih etmiştim.

Benim için tek eksisi doktorların özel muayenelerinde geçmiyor olması oldu.
Bu ay ortopedi için bir profesörün özel muayenesine gittim, özel sağlık sigortaları vardı ancak tss yoktu, cepten 2700tl ödedim muayene ücreti olarak. İstenilen Mr, röngten, idrar ve kan testlerini de anlaşmalı bir kuruma gidip tss üzerinden yaptırdım.
  • sealth  (15.03.24 19:37:48) 
@sealth

Hocam rontgen kan testlerini tss'den yaptirdim dediniz ya, bunun icin muayene olup doktorun mu istem yapmasi gerek yoksa direkt gidip bu tahlil, rontgenleri yaptirip 10 ayakta hakkinizdan mi dusuyorsunuz?
  • brkylmz  (15.03.24 19:45:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.