[]

Aradigim hic bir filmi uye oldugum platformlarda bulamiyorum

Nereden bulup izliyorsunuz? Tesekkurler




 
çok haklı bir isyan. Fakat artık insanlar "şu film güzel izleyeyim" demiyor da platforma ne geldiyse onu izleyip geçiyor.

Spesifik film arıyorsam google'da aratıyorum zaten netflix prime vb. yerde varsa gösteriyor, yoksa malum ortamlar... (torrent)
  • nhk ni youkosu  (14.03.24 23:32:44) 
Dayatılan filmlerden daral gelince malum ortamlara vurdum kendimi.
Utanıyorum ama böyle.

  • Mirket  (14.03.24 23:44:45) 
film platformlarının çalışma mantığı bu değil zaten. orada film aramaktan ziyade katalogdan bakılır ne var diye beğenilen açılır. eğer katalogdan izlemek sizi kesmiyorsa çeşitli alternatifler var. ya filmin sonuna izle ekleyerek googlelayıp bakarsınız ya torrent kullanırsınız (stremio da bir nevi torrent)


  • semaforo de medianoche  (15.03.24 01:31:09) 
Paralı platformlar aradığımız filmi bulalım diye değil, kendi yaptıkları çöpleri seyirciye dayatma yeri haline geldiği için bulamıyorsunuz.

Ben uzun zamandır abidikfilmizle nokta com ve benzeri sitelerden izliyorum film ve dizileri. Asla utanmıyorum ve gocunmuyorum, hatta bunun bir hak olduğunu düşünüyorum. Altyazı gelecek diye platformun kendi dizisinin bile Türkiye'ye gelmesi aylar sürüyor. Kötü çeviri ve sansür de cabası. Apple TV'den kiralayıp izlediğim Bade Runner 2049'da bir sahneye sansür uygulanmış, filmden kesilen bir kesit dahi vardı.

Korsan güzel. İstediğim zaman istediğim filmi izliyorum, geldi mi gitti mi derdi yok.
  • 10551037  (15.03.24 01:31:19) 
Stremio


  • floydian  (15.03.24 08:06:44) 
swatchseries.mx/home


  • ruhlardan esinlenen karga  (15.03.24 08:53:14) 
www.neredeizlenir.com


  • etna  (15.03.24 08:54:17) 
Sanırım Mubi hariç her platforma üyeyim ama son izlediğim üç filmden ikisini malum ortamlardan indirip izledim. ben internetteki filmizlehadişimdiizle tarzı sitelerden bi şey izlemeyi hiç sevmiyorum reklamıdır, dandik görüntü kalitesidir vs o yüzden hâlâ old school indirip izliyorum. Stremio da güzel ama arşivciliğin yerini tutmuyor :D


  • nundu  (15.03.24 10:22:16) 
sflix


  • peki madem  (15.03.24 11:20:30) 
  • jamswety  (15.03.24 14:24:52) 
Çok haklı bir isyan internetiydi, alışverişiydi, 2341124 kişiye bölünen üyelikleriydi derken kaç tane platform var ama yine de istediğim diziler/filmleri bulamadığım oluyor çoğu kez. Türkiye ve bulunduğu bölgeyle ilgili saçma sapan telif hakları mevzusu var. ABD Netflix'ine bakınca derya deniz. Bir ara ücretsiz denemedeyken VPN ile faydalanıyordum.

Parasıyla yasal olarak, bir yandan da 1500 reklam ve virüs ile uğraşmamak için tonla para akıtoyursun. Karşılığında onların sana sundukları 3 çözüm var. VPN, Torrent veya HDFilmCehennemi!
  • nawar  (15.03.24 15:19:01) 
Stremio, İptv vs kullanılabilir.


  • jackyr  (15.03.24 15:31:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.