[]

CHP para sayma görüntüleri neden kötü?

CHP'lilerin balya balya para saydıkları görüntüler ortaya çıktı. Önce başka iddialar vardı, sonra il binası alırken ödeme yapmak için olduğu açıklandı vs.

Ama yine de bu görüntüler çirkin, yanlış bulunmuş. Ekrem İmamoğlu bile "usül olarak yanlış" veya buna benzer bir şey dedi.
Neden öyle düşünüyor insanlar?

 
çünkü yıl olmuş 2024 herhangi bir şey için elden para vermek mi kaldı? bir yerde bolca nakit para varsa oradan pis koku gelmesi gayet doğal.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (14.03.24 15:49:21) 
Sadece bu seçimde meclis üyeliği adaylığı için bile milyonlarca lira döndü her başkanlıkta ve bu parti bağımsız oluyor, yani chpnin x ilçe başkanlığında 15 milyon toplandı ise, akpnin x başkanlığında 25 milyon toplanmıştır, neden nakit çünkü bu para kontrölsüz harcanmak isteniyor, o kahveler tepsiler kitapçıklar pankartlar nasıl basılıyor, böyle.

Ama video'da nakit çanta ile para taşınması görününce düşünceler farklı oluyor ki insanlar ev alırken falan da aynısını yapıyor.
  • atom karincanin torunu  (14.03.24 16:13:23) 
şuan tapu noter büyük alacak verilen işlerin %90 yakını elden yürüyor. ortalama bir iş insanının bile rahatlıkla ofisinde sayabileceği para yok yere gündem oldu.


  • alp9900  (14.03.24 16:38:52) 
ya bu ülkede ayakkabı kutularıyla bakanlar yakalandı gene bir şey olmadı. boş gündem değiştirme hamleleri.


  • mikahakkinen  (14.03.24 16:47:23) 
ben buna biraz da şöyle bakıyorum. 5 yıl içinde gerçek bir yolsuzluk olsa içişleri, savcılık çoktan harekete geçerdi. seçim öncesi ortaya atılacak bir şey lazımdı. akpliler tüm trollleriyle beraber ortalığı ayağa kaldırdı. sonuç ne peki haberimiz var mı? savcılık içişleri ne yapmışlar? gerek yok zaten. haberlerde orda burda konuşulsun yeter. bir de komiğime giden mesele bu adamlar 17-25 aralık'ı ve sayılamayacak kadar yolsuzluğu sindirmiş insanlar. çalıyorsa benim paramı çalıyor deniliyordu eskiden. ne oldu da yolsuzluk alerjileri tuttu birden!

parti ayırt etmeksizin bu ülkede artık "bunlar yolsuzluk yapıyor oy vermeyeyim" düşüncesi olmaz. 90lı yıllarda hükümet düşerdi ama artık tırıvırı işler bunlar.
  • jepa  (14.03.24 16:59:06) 
İyi mi kötü mü meçhul ama şaibeli. Sizce şaibeli değil mi?


  • doharkoman  (14.03.24 17:04:27) 
Paranın bir partiyle bağlantısı,tutarın büyüklüğü, paranın nakledilme şekli ve bu konudaki tutarsız savunmalar meseleyi daha da büyütüyor.
Normal bir şey değil bu husus.
Benim izlediğim bir videoda görüntüdeki kişilerin gerilimli hallleri nedeniyle, yine içerden birinin dışarıya sızdırdığı bir video olduğu yönünde değerlendirmeler yapılıyordu.
  • diyecevaplandı  (14.03.24 17:42:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.