[]

bu fiyatlandırma iyi mi yoksa yine mi öpüldüm?

son açtığım duyuru üzerine arabam 2 gün sanayide kaldı. arabanın yakıt sisteminde bir takım arızalar vardı ve ne olduğunu anlamaları için söküp bakmaları gerekiyordu. üç seferdir sorun yok diyip bilgisayarla arızayı silip geri gönderiyorlardı beni ama bir süre sonra lambalar tekrar yanıyordu. arızayı tespit ettiler ama bu arıza bujilerin de yanmasına sebep olmuş. arabada fena sarsıntı oluyordu motor artık zıplıyordu resmen. o yüzden bütün bujiler de değişti. ek olarak yakıt basınç müşürü denen parça değişti. usta mekanikçi olduğu için aracı dışarda bir elektrikçiye götürdü ve orada da beyin resetlendi ve sensörlerdeki elektronik arızalar giderildi.

tüm masraf kalemleri burada: hizliresim.com
ödediğim para içime oturdu. bu işlerin ederi bu mudur sizce yoksa öpüldüm mü? sadece işçilik için 3500 TL aldılar :(

 
eğer sorunu dediğiniz gibi çözdülerse gayet iyi. ama sanayiye son 2 senedir çok araç götürdüm ve sorun para değil çoğu zaman, yapılan işin iyi olmaması veya bir yeri yaparken diğer tarafı bozmaları. vites için götürdüğüm yerden, aracın arka perde motoru bozulmuş şekilde aldığım oldu.


  • malheiros  (13.03.24 23:00:57) 
Ucuz değil, ama problemi gerçekten bulup çözdülerse çok şey etmemek lazım.
Bu arada orada yazan kalemler benim gözümde hikaye. Kafalarında bir toplam var, ona göre yazıyorlar kalemleri.
Malzeme 7400, işçilik 2000 de yazabilirlerdi senin gönlünü hoş etmek için.
  • burfak  (14.03.24 07:36:38) 
İstisnalar hariç araç ve mekanikten ne kadar az anlarsanız o kadar çok öperler, gerisi teferruattır.


  • Rao  (14.03.24 07:52:55) 
Fiyat hesaplı görünüyor umarım sorun giderilmiştir. Malheiros'un belirttiği gibi sorun ücret değil iş ahlakı ve oto tamircilerinin, ustaların çoğunda bu sorun var bu yüzden pahalida olsa her zaman yetkili servisi tercih ederim yetkili servislerde de iş ahlakı oto tamircilerden farklı değil ancak karşımda en azından muhattap alınacak birileri var insanın kafası rahat oluyor. Sorun çözüldü ise ne ala, çözülmedi ise de kafanıza takmayın ustaların çoğun böyle Allah kimseyi tamircilerin ustaların eline düşürmesin.


  • doharkoman  (14.03.24 09:51:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.