[]

Stanley termosum bozuk mu?

Evde yeni alınmış bir Stanley Travel Mug var.
Bugün kahve yaptım, her derste küçük fincana doldurup içerim diye termosa koydum. Beş dakika sonra fincana dökmek isterken tuşuna bastığımda tuşun etrafından ve asıl dökülmesi gereken yerden inanılmaz bir basınçla kahve fışkırdı. Sanki düdüklü tencere gibi oldu. Elim biraz yandı.

Bir saat sonra tekrar dökmeye çalıştığımda o kadar şiddetli fışkırmadı ama asıl dökülmesi gereken yerden akması için basılan tuşun etrafından fışkırdı, her yer kahve oldu. Ben mi yanlış kullanıyorum yoksa ürün mü bozuk?

Linkteki ürün:
www.trendyol.com

 
Çok sıcakken koyduysanız buhar içeride basınç yapmıştır. Biraz soğumasını bekleyip koyun


  • glamdr1ng  (13.03.24 00:08:10) 
Trendyol urunleri sahte ve taklit olabiliyor, dusuk yildizli yorumlara bakin benzer sorunu yasayanlar var mi? Orijinal mi diye de soruşturabilirsiniz.


  • kaset  (13.03.24 01:38:18) 
buna benzer bir termosu amazonda almıştım. onda da tuş kısmında sızıntı vardı ve plastik tadı alıyordum hatta birçok kullanıcı benzer sorunlardan bahsediyordu. bazı stanley modellerinde böyle sorunlar olabiliyor. kimi çok takmadan öyle kullanıyor kimisi iade ediyor sanırım.

ben çakma stanley üretiliyor mu emin değilim. ama içinize kuşku düştüyse kutupayisi sitesinden barkodu girerek kontrol edebilirsiniz.
  • jepa  (13.03.24 02:00:48) 
stanley olması, başka marka olması, orijinal olması veya sahte olması fizik kurallarını değiştirmez.

sıcak içecek termosta basınç yapar, düğmeye bastığında da benzetmenizdeki "düdüklü tencere" gibi olmasa da bi miktar gaz çıkışı olur. eğer deliklerin orada sıvı varsa da sıvı fışkırır. sen termosu fazla doldurduysan veya düğmeye önce termosu tam dik konumda tutarken basıp basıncı boşaltmadıysan kullanıcı hatasıdır.

termosu dik tutarken düğmeye basıp sonra dökmek veya içmek için eğeceksin. eğik termosun düğmesine basmayacaksın.
  • konetsu  (13.03.24 05:10:30 ~ 05:17:14) 
bende contigo var ve bu konuda uyarı bulunuyor üründe mesela i.imgur.com


  • konetsu  (13.03.24 05:11:29) 
Benzer sorunu yaşadım ve Kutupayısı ile iletişime geçtim, benden video istediler gönderdim. Hemen ücretsiz olarak yeni bir kapak gönderdiler ve sorun çözüldü. Yine de bu tür modelleri kullanırken çok fazla doldurmamak ve aşırı sıcak içecek koymamakta fayda var.


  • mrmlq  (13.03.24 10:57:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.