[]

Tup mide ameliyatı devlette olunmali mi

50li yaşlara yakın 160boylarında 104 105kg civarlarında kadın tup mide ameliyati olmali midir. Daha once diyet denemeleri vs basarisiz oldu. Olanlar ya da cevresinde bu ameliyati gecirenler ne dusunuyor




 
çevremde olup mutlu olanda var, olup sakat kalanda var, olup ölende var, olup eski haline dönende var. olup mutlu olan sayısı az.


  • basond  (11.03.24 21:38:14) 
genç bir akrabamız bu sebeple hayatını kaybetti, özel hastanede olmuştu. ödüm kopuyor bu işten. biorezonans ile kilo vermeyi denedi mi?


  • mellifica  (12.03.24 02:24:45) 
doktor çok önemli bence, annem oldu sektörün öncü bir doktoruna, bir ton hastalığı ve geç iyileşen bünyesine rağmen 3 günde atlattı, öte yanda daha no-name bir doktora olan tanıdığım 4. ayında hala kusuyordu. ameliyat teknikleri çok önemli anladığım kadarı ile bu durumlarda, biraz şanş biraz bünye.

birde bu ameliyat olarak biten bir süreç değil her 3 ayda bir tonla kan tahlili veriyor doktor ve kontrol ediyor süreci, bunları devlet doktoru yapıyor mu araştırmanız lazım.

ameliyat sonrası uymanız gerekn çok sıkı bir diyet ve prosedür, diyet listesi var bunları ayarlıyor mu devlet doktoru danışın
  • eja  (12.03.24 08:28:12) 
Doktor defalarca yapmis ameliyati bir şikayet yok hakkında. Olumsuz bir yorum da yok. Sadece yemeyi seviyor sanki ve diyetlere uyamiyor gibi. Bir de yaş da kafama takılıyor. Bu yuzden yorumlarinizi istedim


  • optimistbakunin  (12.03.24 09:23:36) 
diyabet, tansiyon gibi kronik rahatsızlıkları yoksa ameliyata çok da girmemek lazım bence. sonrasında hep dikkat etmesi gerekecek. dışarıdan sürekli takviler alacak. bir de yine kendini disipline sokması gerekiyor gördüğüm kadarıyla bunu yapamayanlar tekrar kilo alıyor. ayrıca ruhsal olarak da o hazzı alamadıkları için bazen kendilerini daha zorlu durumlara sokuyorlar, o yüzden ameliyat sonrası terapi de önemli gibi geliyor bana. ama tabii ki kronik ve kontrolsüz seyreden hastalıkları varsa ameliyat iyi bir çare olabilir.


  • red g  (12.03.24 12:11:50) 
Devlette endoskopi gibi görece daha az riskli bir seyi yaptirtmak bile bir zulümken o tarz riskli bir topa hiç girmeyin derim.

Alaninda uzman bir doktor bulun özelde ama tabii hasta feedback'lerini arastirin sonuçta isim yapip bunun üstüne yatanlar da var.
  • Yourcousinmarvinberry  (12.03.24 13:04:49) 
annem 62 yaşında oldu tonla hastalığı var 1 sene olcak zorla 20 kilo verebildi o da yürüyerek.
şeker hastalığı varsa ve psikolojik yeme bozukluğu varsa zor kilo veriliyor, bizimki mesela yasakken taneli yemekler bulgur pilabı yapıp rondodan geriçip püre gibi yiyordu asdasd o yüzden zayıflayamadı ama iyiki oldu diyoruz hem daha fazla kilo almadı hemde 20 kilo 20 kilodur dedik ama sürecimiz dediğim gibi sorunsuz geçti bi komplikasyon olsaydı aşırı zorlanırdık bunları da düşünmek lazım

  • eja  (12.03.24 15:18:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.