[]

Dereceli gözlük fiyatları

Gss borcumdan dolayı devlet katkısız miyop astigmat reçeteli gözlük almam gerekiyor. Ortalama fiyat sorduğumda bir optikçi minimum 1000 tl dedi çerçevesi ile birlikte. Ben oldukça yüksek buldum bu fiyatı ve almadım ancak elbette göz sağlığım için almam gerekiyor ancak bu fiyatlar her yerde ortamala böyle mi? Çerçeveyi internetten kendim alsam daha mı uygun olur?




 
100 liraya da çerçeve var, 5000 liraya da,
yerli camı var, ithal camı var, arada 3-4 kat fiyat farkı var.
İnceltilmişi, organiği, zararlı ışık filtrelisi, daha neler neler var.
Kimse fiyat veremez. Gözlükçüleri dolaş. Daha ucuzu için daha kenardaki gözlükçülere git. İlk açtıkları fiyatın yarısına razılarmış gibi pazarlık et.

İnternetten çerçeve bence alınmaz. Aldığın çerçeve senin surat tipine uyacak mı, nereden biliyorsun.

Gözlükçüye giderken de ya kız arkadaşını al yanına, ya da zevkine güvendiğin birini. Sen göremediğine göre, gören biri beğensin.
  • Mirket  (11.03.24 19:53:51) 
Fiyatı etkileyen o kadar çok faktör var ki gerçekten. Ben iki sene önce numaralı güneş gözlüğüne 4800 lira verdim mesela. Numaram yüksek olduğu için inceltilmiş cam vs derken fiyatlar fırlıyor. Sizin numaranız düşüktür, cam kalitesini de düşük alırsınız. Çerçeveyi de ucuz seçersiniz 1000 lira olur. Daha azı şu anki ekonomide bana mantıklı gelmedi. Hatta 1000 lira bile inanılmaz ucuz geldi numaralı gözlük için.


  • nundu  (11.03.24 20:11:25) 
1000 TL gayet uggtbir fiyat şahane kadar olsun herşeyin bir maliyeti var


  • doharkoman  (11.03.24 21:43:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.