[]

Projektör Önerisi (Tercihen Taşınabilir)

Projektör (tercihen taşınabilir) almak istiyorum. Henüz içime tam sinen bir model bulamadım.

Anker Capsule II'yi fiyatına göre performansını beğenmediğim için eledim (15 bin TL). (Bir süre sonra bataryası zaıfladığında çöp olacak gibi duruyor.)

Samsung Freestyle 2 de çok pahalı (25 bin TL).

Ne önerirsiniz?

En az 1080p çözünürlük gerekli mi, ondan da emin değilim. Daha önce projektör kullanmadım.

Taşınabilir olmayacaksa ucuz (mesela <5 bin TL) olmalı. Pahalı olacaksa taşınabilir, harici bataryalı ve sonradan çok zarar etmeden satılabilir olmalı.

Önerileriniz olur mu? Teşekkürler.

 
Yıllar önce 720p LED, dahili bataryalı, Android bir projektör almıştım.
Benim tecrübeme göre projektörü taşımak hiç de pratik olmuyor. Hem koyacak yer hem de yansıtacak yer bulmak dert. Her renk, her türlü düz duvarda sorunsuz çalışıyor ama onu bile bulmak zor oluyor.

Evde tavana bir aparat yapıp oraya taktım ve televizyon gibi kullandım, o zaman rahattı. Bahçede de beyaz bir masa örtüsünü perde olarak kullanıp açıkhava sineması yapıyordum bazen. Ama cihazı alıp da başka bir yere gittiğimde hiç hayal ettiğim gibi olmuyordu.
Ses için bluetooth hoparlör kullanıyordum ama güncel cihazların çoğunda idare eder hoparlör olsa gerek.

Benim tecrübem 6-7 yıl öncesinden kalma, güncel durum farklı olabilir.
Siz de ne amaçla, nasıl mekanlarda kullanmayı planladığınızı söylerseniz daha yerinde öneriler gelebilir.

Pek çok insan heves edip alıyor ve kullanım alanı bulamıyor. Bilinen bir markanın ikinci el, temiz bir cihazını alırsanız sonra aynı fiyattan satabilirsiniz.
  • michael_knight  (11.03.24 19:02:34) 
anker apollo var ayrıca yurtdışından şu ürünü aldım. kullanım amacınız nedir ona göre yorum yaparım veya bu cihazlarla ilgili sorunuz varsa yanıt verebilirim.

www.amazon.com.tr
  • jepa  (11.03.24 20:03:41 ~ 20:03:53) 
@jepa'nın önerdiği ürünü (BYINTEK X30) sipariş ettim, bekliyorum. Teşekkürler.

Dışarıda da kullanabilmek için bir de güç kaynağı aldım: Ecoflow River 2.
  • pantepember  (14.03.24 18:47:52 ~ 21.03.24 14:14:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.