[]

kapadokya otel önerisi

norveçli orta-üst yaş çift kalmak için otel arıyor. sonradan yapılmış çok katlı beton otel değil de peri bacalarının içinde yapılmış olanlardan istiyorlar. amaçları gidip influecerlar gibi foto çekilmek değil, o yerin ruhunu yaşamak istiyorlar. duyuruda daha önceki sorulara baktım, şunları buldum.

Dream Of Cappadocia
Wish Cappadocia
Mithra Cave Hotel
Traveller's Cave Hotel
Kelebek Cave Hotel
Aydınlı Cave Hotel

bu oteller isteklerine uyar mı?
sizin önereceğiniz farklı bir otel var mı?

 
the museum


  • bravoteam  (11.03.24 11:45:43) 
2022'de şuradan çok memnun kalmıştık: www.serinnhouse.com


  • fotrsapka  (11.03.24 11:59:06) 
butcelerini bilemem tabi bolgede her butceye uygun otel var.
ben 2-3 sene once wish'te kaldim sizin yazdiginiz hem uygun fiyatli hem magara icin de hem de sahibi cok ilgili bir yerdi. kendi adima tavsiye edebilirim.

yoksa argos ve taskonalar da var mesela ama en pahali otellerden.
  • bay b  (11.03.24 12:13:28) 
www.hikmetshouse.com


evin hikayesini okusunlar o ruhu bulabilirler
  • baknedicem  (11.03.24 12:13:36 ~ 12:14:12) 
(Bkz: Anatolian houses)


  • rodeocu  (11.03.24 13:51:36) 
Argos tuzludur ama mükemmel bir otel. Odaların yanısıra mağaraların içinde düzenlenmiş ortak alanları, şarap mahzeni vs. alanlar var. Tüm mekanlar arazideki mağaraların büyüklüğüne durumuna göre özel tasarlanmış. Teraslarından sabah balonları izlemek muhteşem bir deneyim. Restoranı da harika. Öve öve bitiremedim ama o kadar var:)


  • asbeila  (11.03.24 14:28:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.