[]

CPAP için tam yüz maskesi ile sadece burun maskesi arasında ne fark var?

Merhaba,

Hastanede uyku testine girdim. Orta derecede uyku apnem varmış. CPAP cihazı kullanmam için rapor yazdılar.

Alacağım cihazı seçtim. Hayırlısıyla salı günü alıcam. Ama hastanede maske için herhangi bir şey söylemediler.

Uyku testinde kullandığım maske RESMED MIRAGE FX tarzı, sadece burnumu kapatan bir maskeydi. Fakat araştırırken gördüğüm kadarıyla tam yüz yani hem ağzı hem de burnu kapatan maskeler de varmış.

Hem ağzı hem de burnu kapatan maskeler ile sadece burnu kapatan maskeler arasında ne fark var?

Siz hangisini kullanıyorsunuz? Doktor maske konusunda size bilgi verdi mi?

 
Neyle rahat ediyorsan onu kullanacaksın.hava burundan verilince zaten ağzını açamıyorsun.açtığın anda rahatsızlık veriyor.tam yuz maskesiyle uyumak zor iş,herkes olabildiğince ufak burun maskesi peşinde.genel bakarsan en rahatı philipsin maskeleri.


  • duptıs  (11.03.24 01:16:00) 
eşim philips dreamwear maske kullanıyor burun için. full surat kapatandan buna geçince aşırı rahatlamıştı. bir de bu maske hareketini kesinlikle engellemiyor istediği gibi dönüyor yatakta. başarılı bir ürün.


  • nolmus yani  (11.03.24 10:18:51) 
doktor anne ve dedeme full yüz maskesi verdi çıkan sonuçlarına göre, ama aynı sonuç çıkan dayım sadece burun kullanıyor ve sıkıntı yaşamadığını söyledi.
yüksek ise uyku apnesi full yüz maskesi daha iyi demişti doktor ama medikalciler bunu tamamen konfor bazlı denettirip satıyor tercihi müşteriye bırakıyorlar.

  • eja  (11.03.24 10:34:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.