[]

ev kirası ödemeyen yaşlı çift aylık kaç tl’ye geçinir

ev kirası ödemese, yaşlı olsalar, arabaları var ama gezmeyi çok sevmiyorlar. ortalama ne kadar bir aylık gelir yeterli olur?




 
25k


  • rentts  (10.03.24 14:02:58) 
yaşlı iseler çok giyim kuşam, kuaför vs masrafları olmaz. gezmeyi de sevmiyorlarsa bence 20k rahat yeterli olur.


  • mustafakesekci  (10.03.24 14:35:11) 
10k yla bile geçinirler. bu yaştan sonra sebze ağırlıklı beslenmeliler zaten. et haftada 2 kere tavukta 1 kere yeter. haftada 3 kez bakliyat 1 kez de hamur yeseler geri kalan günde mevsim sebze yemeği. ve ara öğün olarak meyve mevsiminde yetişen. ve isteğe bağlı türk kahvesi. biz yaşlımıza böyle bakıyoruz. yemek masrafları bizden. maaşının belli kısmını bakan kişiye veriyoruz.

ama sürekli kullandığı ilacı varsa sürekli özel doktora gitmeleri gerekse masraf artar tabi.
  • geveze yazar  (10.03.24 18:39:15) 
Aidat 4k ilaç vs 2k
10 k gıdaya ucu ucuna yeter, 15 k da olabilir
Gündelikçi ayda bi kere gelse 2k
Evden ayda 1 kere çıkıp taksiye binse 1k
20 ila 25 k
  • photo85  (11.03.24 23:38:14) 
benimkiler 25k yetiyor diyor ama buyuk sehirde yasamiyorlar, kasaba hayati..
yemek alisverisi pazardan, kirmizi et az.

  • cooperr  (12.03.24 06:10:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.