[]

Kışın spor salonuna nasıl gidiyorsunuz, kıyafet ve banyo sorunsalı

uzun yıllar sonra spora başladım kardiyo yapıyorum haliyle terleme vs
neyse kıyafet değişme ve banyo alanı yanyana
şunu farkettim ki kimse banyo yapmıyor ve yapmadan evine gidiyor.

hatta dikkat ettim dışardan kalın esofmanla gelip spor yapıp kıyafet alanına sadece kucuk bi sırt cantasını koyup çıkan insanlar var

sizce ne yapmalıyım altıma sort ustune tisort giyip normal kışlık kıyafetimi giyip salonda sadece pantolonu ve kazagı cıkartıp seri bi sekıle spor yapıp gunun sonunca terli tisortu cıkartıp kurulanıp uzun kollu atleti giyip seri bi sekilde mi cıkayım bende?

tecrubeli arkadaslardan yorum bekliyorum

 
salona kendi özel aracımla veya yürüyerek gidiyorsam direkt spor kıyafetleri ile giderim. spor çıkışı evime gideceksem hiç üzerimi değiştirmeden arabaya atlar veya yürür, duşumu evde alırım. eve değil de işe veya başka bir yere gideceksem spor salonunda duş alırım. eve gideceksem ama toplu taşıma kullanacaksam yine duşumu spor salonunda alırım.
özet olarak terlediysem duş almadan güne devam etmem ve temiz kıyafetlerimi de kirletmem. duşu nerede alacağım ulaşım seçeneklerim ve spor sonrası planlarım ile alakalı.
genel algoritmam bu şekilde.
  • hrskrs  (09.03.24 23:10:37) 
Sauna ve buhar odası yapmadığımda temiz atlet ile kıyafet girer, öyle evime giderdim. Zaten yaya dönüyordum. Daha kolay oluyor.


  • put it in your appropriate place  (09.03.24 23:34:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.