[]

Ev sahibinin yaptığı yasal mı?

Apartman sahibi her kata bir modem koymuş, internet kiraya dahil. Ama maalesef internet hiç çalışmıyor, sadece sabahları mesai saatlerinde girebiliyorum. Duyduğum kadarıyla bireysel internet bağlatmamıza da izin vermiyormuş. Modeme fiziksel müdahale de edemiyorum, her kata kamera koymuş. Tek modeme 20 kişi bağlanıyor herhalde, apartman inanılmaz kalabalık. Ne yapabilirim? Superonline'e bildirsem, belki iyileştirmek için bir şeyler yapılabilir mi?




 
ortak kullanım yasal olarak ciddi sorunlar yaratıyor, bu nedenle yönettiğimiz sitelerde ortak alanlarda kullanılan internet aboneliklerini iptal ettiriyoruz. kat maliklerine kendi abonelerini almalarını önerdik. siz de durumu yetkili kişiye iletin. anlamazsa şikayet edin. bireysel internet bağlatmanıza nasıl izin vermiyor? böyle bir kuralı neye dayanarak koymuş?


  • MtKrt  (08.03.24 21:46:11) 
yaptıgı yasal olması olası değil cunku ip ler bireysel olmak zorunda. Bir suc işlendiğinde hepiniz sorumlu olursunuz bu mantıkla. Sahibindende birisi dolandırıcılık yapsa ip kimin üzerine sitenin ortak internetinin mi denecek. Ornek vererek bu işin iptaline gidin. Basınız cok agrır bu sekılde ileriki zamanlarda


  • Aşk Adamı  (08.03.24 22:16:07) 
Bireysel internet bağlatmaya izin vermeme gibi bir durum olamaz ya. Yani olmaması lazım. Seneler önce taşındığım apartman öğrenci apartmanıydı ve internet ortaktı. Ama hızından şikayetçi olduğum için ve diğer yasal sebeplerden gidip başvurup kendi internetimi bağlatmıştım. Siz de başvurursanız engel olmak için yapabileceği bir şey olamaz. Modeminiz evinizde olacak sonuçta.


  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (09.03.24 00:00:02) 
5651 sayılı kanuna göre yapılan suç. böyle bir hizmet veriyor ise ev sahibiniz, bunun koşullarını da sağlamak zorunda izin almasını falan geçtim, firewall, loglama, vs. bir sürü hikayesi var işin. ayrıca kvkk boyutu ise bambaşka bir konu. içeriden birisi cb'na küfür etse, onu içeri atacaklar haberi yok :)

direkt başvurun. bağlattırın. kimsenin böyle bir hakkı yok. üstüne servis sağlayıcı kim ise ona bir güzel şikayet edin toplu kullanım var diye.
  • delidir yakalayin  (09.03.24 01:19:52 ~ 01:22:35) 
"Duyduğum kadarıyla bireysel internet bağlatmamıza da izin vermiyormuş" trust but verify. kendisini arayıp konuşun derim


  • rallied  (09.03.24 10:13:35) 
Konuşma şansın varsa internetten memnun olmadığını ve iş için kullanmak zorunda olduğunu ve acil ihtiyacın olduğunu söyle, bak bakalım çözülüyor mu.
1 haftaya çözülmezse veya adamın tavrını sevmezsen ya da adamla en baştan hiç dialog kurmak istemiyorsan direkt Turkcell Superbox satın al bence. Taşınırsan da götürürsün istediğin yere, kim ne diyecek…

  • megalomaniac  (09.03.24 15:26:00) 
btk ve cimere durumu yazıyorsun ve çözülüyor.


  • orpheus  (09.03.24 20:47:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.